Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi jako bych viděl asi špatnej film. Tohle nebyl vůbec horor oproti 1. dílu. A s Dark Webem to nemělo nic společnýho. První hodina byla o nudných kecech o tom, kdo sehnal nejvýhodnější slevu v Kauflandu nebo o jeho novým laptopu, kterej se seká každý dvě sekundy, když si Skypuje a na druhým konci je feťák s kapucí. Ani druhá polovina se nezlepšila. Dokonce se ještě o dost zhoršila! Jako plasty v Atlantském oceánu! Až moc se to najednou urychlilo! Všichni začli umírat jako hejno ptáků v Aqualandu Moravia! Smrti byly špatně provedené a ohrané. Tak né asi, když si máš vybrat mezi retardovanou mámou a fucking lesba dě**ou, tak si vybereš slevu na topinkovač. Konec filmu byl asi všem jasnej, pokud jste viděli první díl. Ta jeho holka je zas**ná hluchá dě**a. Beztak umí mluvit! Dark Web videa tam mohly být o dost více ukázaný. Né tak, že klikneš a řekneš si : ,,ÁÁÁ to je moc děsivý!'' a potom to zavřeš. Nechápu, proč ten týpek vůbec ukradl ten laptop! V dnešní scivilizované společnosti přeci lidé nekradou nebo snad ano?! Opravdu mě zajímá, co dělá za práci. Opravdu výrazné zhoršení! S Dark Webem to je opravdu úzce spojené. VYHODNOCENÍ: TAK JSI HLUCHÁ NEBO POSTIŽENÁ!!!!!? ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupoučké (a okoukané) strašení vševidoucí vražednou hrou na internetu pro znuděné boháče sice v jednu chvíli nabralo docela obrátky, ale jinak nezajímaví četující mlaďasové zkrátka dřepěli u počítače a zděšeně vyváděli. Neměnný záběr plochy obrazovky s posouvanými okny možná oslovil svou realistickou familiárností, ovšem ve výsledku jsem byl vděčný za jakékoliv video roztáhnuté do fullscreenu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Lepší hodnocení než jednička? To jako vážně?!? Zatímco jednička se rozjela někdy v 1/3, "Dark Web" se rozjíždí (dá-li se to tak vůbec nazvat...) až ve 2/3. Zatímco jednička byla duchařská, "Dark Web" se marně snaží o reálnější příběh. Zatímco jednička dokázala být chvílemi i zábavná a cool, "Dark Web" je děsivě neoriginální a přiznám se, že veškeré dění na obrazovce mi bylo úplně ukradené - včetně osudu všech postav. A těch hovadin! Vrah z Dark Webu používá na svém notebooku "zapamatovat heslo" a nikdo se nad tím ani nepozastaví?! Když na vás jde zásahovka, neměli byste poslechnout a lehnout si na zem?! Odkdy je stará přijíždějící dodávka naprosto neslyšná?! Argh. Škoda času. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než snadno zapomenutelná jednička. Obzlášť proto, že drtivá většina věcí, které jsou ve filmu zobrazené, se dnes a denně děje. Takže jasně, je to přitažené za vlasy, aby to fungovalo jako horor, ale zároveň až mrazivě realistické. Protože není žádný problém, aby si někdo přes dark net objednal vaší vraždu a nechal lidi na netu, aby ji za slušnou částku mohli pozorovat. Silné téma, dobré zpracování. Jen znovu už bych to vidět nemusel. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama