Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Již jednička u mě slavila ve své době úspěchy a teď pokračování povýšilo na úplně nový levl. Koncept byl rozdílný a tentokrát se nejednalo o duchařinu a možná proto dílo nebylo nijak zvláště strašidelné, ale ten nápad mě doslova odpálil. Příběh měl velice napínavou temnou atmosféru a neztrácel tempo až do samého konce, za což přičítám opravdu hodně bodů. Jediné mínus které mě napadá, že se toho na obrazovce počítače velice často odehrává příliš a člověk tak nestačí sledovat všechny konverzace, stahování atd. Mimo to jsem s tímto počinem zatím nejspokojenější z žánrově a typově podobných. 89% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Otravné a väčšinu času nudné. Keby ste z filmu vystrihli prvých 20 minút, nič sa nestane, pretože sa tam naozaj nič nedeje. Potom prídu hádky, trápne dialógy, ozaj na hanbu, a tomu tlusťochovi sa skoro ksicht nevmestil do skypu. A keď náhodou nerozprávajú, tak máte čítať blbý chat a najsmiešnejšie je, že holka v roku 2018 nerozumie slovu „troll“. Úplne najhorší je ten obraz – skype seká, facebook seká, všetko seká, kurňa čo to tam majú za net? A herecké výkony? Tie začínajú a končia krásnym Fuck you, nič iné títo brigádnici z jednotky protihereckej starostlivosti nedokážu. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou sme sa presunuli na Darkweb, čo je pre horory vďačný fenomén. Úvod je pomalší a trvá, kým sa film poriadne rozbehne. Postupom času sa však obrátky zvyšujú a druhá polovica je už bez okolkov dobrá. Aj napriek ujačanosti postáv, trasľavej kamere vďaka ktorej nie je vždy všetko vidno i viacerým nelogickostiam a tomu, že vo veľa veciach ohľadom Darkweb film zavádza. O trochu lepšie ako prvý diel, no nie až o toľko, aby som dvíhal hviezdičkové hodnotenie. PS: kto formu rozprávania cez obrazovky PC nevydýchal v jednotke, nevydýcha ju ani teraz... 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno