Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Slunci se v posledních letech vyloupla další výrazná postava komediální filmové kultury – Rebel Wilson, tak by byla hloupost hollywoodských producentů toho nevyužít a nezneužít její komediální talent v nějaké přímočaré komedii. Navíc v této ji excelentně sekunduje Anne Hathaway. To tedy k plusům. Po komediální stránce počítejte s totální klasikou. Chvíli lepší, chvíli horší, ale na odpočinek absolutně ideální. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

croxika 

všechny recenze uživatele

To, že idete na film do kina, kde ho vidíte v skvelej kvalite na obrovskom plátne, Vám žiadnu kvalitu zážitku nezaručuje. Za mňa úplne zbytočné, iritujúce, predvídavé, po štvrtej poznámke utrúsenej nahlas, kedy som sa opäť trafila do deja (lebo v sekunde sa stalo to, čo som povedala) sa týpek vedľa mňa zamrvil, či idem celý zvyšok filmu spoilerovať, ako keby som písala scenár :D. Okej, aby som nebola až taká ... to be honest, dva-trikrát sa Vám kútiky úst asi nadvihnú do nejakého toho ironicko-smiešneho úškľabku, ale keby ma niekto zavolal na tento film znova, radšej by som išla pokrývať strechu škridľami. Btw. ja rozumiem, že nie každý je štíhly a očarujúci, ale keď už idem do kina, nechcem sa hodinu a pól pozerať na natriasajúcu sa obéznu ženu. Nič v zlom, naozaj. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania som nemal, ale napokon celkom milé prekvapenie. Odhliadnuc od viacerých stupídnych scénok, to malo celkom dobrý záber - či už po scenáristickej stránke, ale celkovo aj formát, kontext, a najmä herecká dvojica Anne a Rebel, ktorá sa v podobe postáv dvoch zlodejok s dôvtipom navzájom doťahovali. Kopa dobrých hlášok, vtipných scén (ale aj tých menej vydarených za hranou dôvtipu), to všetko bola voda na mlyn tejto komédie. A že príbeh bude mať napokon aj takýto spád so zmysluplnými zlomami, to bolo len ďalším Plus! Takže z mojej strany spokojnosť a určite by som to zaradil medzi tie vydarenejšie komédie z US produkcie. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)
  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama