Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinou je bývalý policista John Hatcher, specialista na boj s překupníky narkotik, znechucený životem i svou prací, plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončit s marným zápasem proti zlu, jej neodvrátí ani jeho šéf, ani pokusy překupníků vnutit mladým dívkám drogy, jichž je svědkem. Záhy se však zaplete do války gangů mezi jamajskými a kolumbijskými překupníky a on i jeho rodina se stávají terčem útoků jamajských gangsterů. John se musí rozhodnout a jeho rozhodnutím je boj. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Johna Hatchera již unavoval celoživotní boj proti zavádění drog do běžného života a v touze po klidu se vrátil do rodného městečka. Svůj zvědavý nos však rychle neomylně vložil mezi jamajský a kolumbijský gang, které spolu právě sváděly souboj o dealerské monopolní postavení. Takový souboj nevyřeší výběrové řízení, nýbrž zbraně a v případě nutnosti i woodoo ("Ty bát se pomsty Já a Já"). John se však rozhodl, že přítomnost jakýchkoli dealerů v jeho blízkosti není nezbytně nutná a vyráží na svou typickou cestu plnou praskajících kostí zauzlovaných končetin. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Film s cejchem (skoro)odpadu... Tupý narcis se spasitelským komplexem proti tlupě poloneandrtálců s drdama a jointy v tlamách. A když zrovna ten hlavní poloneandrtálec žvatlá "já štela sabít Hešr, já chtiěla jéécho ródyna" - to mi skoro slzička ukápla. 1* je za Keitha Davida, ale vlastně nevím za co. Jinak film je to opravdu - jak to jen říct a nebýt zabanován za poněkud ostřejší slovník - film je naprostá hovadina, ztráta času. "Snad nebyli trojčata..." Původně jsem chtěl aspoň trochu pochválit scénář za pár povedených ftípků, na druhou stranu ty tvoří tak tisícinu promile v záplavě tu průměrného, tu naprosto hloupého vnímání světa mistrem Seagalem. Nehledě na to, že skoro každá postava vyjma rastamanů by Seagalovi poslušně vy** - no nic, už končím :-) ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Doufám, že to nebyla trojčata. Černá bunda, černé sluneční brýle a černý Ford Mustang. Za Seagalem tady zůstává spoušť, jako za drsným Harrym a k Jamajčanům je podobně ohleduplný, jako Predátor, když řádil v Los Angeles. Desítky zlámaných končetin, stovky vystřelených kulek a spousty mrtvol v rytmu reggae. Mistr aikido tentokrát bojuje proti woodoo mafii (děsivý záporák Screwface) a stojí to skutečně zato. Seagalův přímý zásah do černého. A zde to platí opravdu doslova! Jeden z nejlepších akčňáků z 90. let s dusnou atmosférou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V Seagalových filmoch vždycky išlo len o jedno, a to je Stevenové rozhadzovanie rukami. Tu bol chlapík ešte vo forme a to je presne ten dôvod, prečo sa dá na to pozerať. Príbeh je plytký ako tanier, za to režisér sa snažil aspoň o nejakú tu atmosféru, či napätie. Jeden s tých lepších Seagalových filmov. 65% - 3* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na Seagalovi se mi vždycky líbila jeho technika při rvačkách se moc nevysilovat, do protivníka moc nebušit, spíše ho samotného omlátit o všechno okolo. Příběh a provedení zcela poplatné své době, takže sice trošku klišé, ale paráda. I na lámání rukou dojde, k tomu souboje s meči, spousta rastamanů. Parádní Seagalovka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • Steven Seagal (John Hatcher) napísal a spoločne s Jimmym Cliffom naspieval pieseň "John Crow". Jednalo sa o Seagalovo vôbec prvé spevácke vystúpenie. (m.a.t.o.)
  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama