Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (248)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi docela líbilo. Já české filmy můžu. Ne všechno mi přijde úplně blbý, i když to nemá dobré hodnocení. Akorát mi přišlo, že z Dejdara až moc rychle udělali fajn chlapa. Když si vezmu, že musel být morous nějakých 9 let (fakt nevím kolik té holčině má být let, ale máma ji umřela když byla malá, tak soudím, že jí tak 9 být může) a najednou během týdne se změní, ale tak, já vím, je to film. Určitě to není film, na který bych se každý rok chtěla podívat, ale za podívání určitě stojí. Těch 109 minut nelituji. Takže za mě ano. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Romantika s odretými ušami , no komédia určite nie. Režisérka stavila na pekné prostredie a snahu o jemnú kópiu hitu S tebou mě baví svět. Výsledok je taký kŕčovitý a často prevláda pocit trápnosti. Pustila si to manželka a ja som to sledoval s jedným okom a skôr zo zvedavosti v akých lokalitách sa natáčali exteriéri. Popravde sám by som si to asi nikdy nepustil. 40%. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Ústřední pár se zoufale snaží, aby to vypadalo že to mezi nimi milostně jiskří a překonávají různé problémy jako například Polívková jako biožena jí biostravu a Dejdar si otevírá konzervy. Zápletka je hodná večerníčku a výsledek uhodne každý nejen kvůli silné podobně snímku fillmu Jak vytrhnout velrybě stoličku s výjimkou absence humoru a přehlídce sponzorů. Ve filmu se vůbec nic nestane. Městská žena , která neumí na horách ani zatopit je už klišé. Za kameru a střih, které jsou celkem dobré si film zaslouží 10%. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Dejdar ve flanelové košili pojídající špek s cibulí, hrající na trumpetu v roli macho hrdiny se srdcem ze zlata, mi přijde jako dobrej bizár. Polívková to je klasika, prakticky stejná role ve všech filmech a tady navíc byla pěkně nesympatická. Asi neurazí a už vůbec nenadchne, ale zaručeně pobaví. Jen si nejsem jistá, jestli to co mě pobavilo, bylo tak myšleno. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jedinou věcí, která mě na této komedii upoutala, je nádherné vysokohorské prostředí Tater. Kromě výběru natáčecích lokací se však tvůrcům nepovedlo zhola nic. Extrémně jednoduchý až stupidní scénář bohužel nezachrání ani relativně dobrý výkon Martina Dejdara, který jako jediný drží nad vodou už tak chatrný děj. Komediálních prvků je zde minimum, prakticky se ani není čemu zasmát. O nějaké příjemné či humorné atmosféře si divák může nechat zdát. Vše na mě působilo dost amatérsky, prvoplánově a bez sebemenší snahy o vytvoření trochu kvalitnější komedie.  Ženská na vrcholu je zkrátka typická česká "komedie" posledních let, levná, trapná, nevtipná a v podstatě úplně zbytečná. 0/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Původně se měl film jmenovat „Blíž ke hězdám“. (ČSFD)
  • Štáb měl možnost točit v reálném prostředí na vrcholku Chopku jak interiéry, tak exteriéry. Když postavy vybíhaly z horské chaty, tak opravdu do mínus sedmnácti, do vichřice a vracely se zpět do chaty, kde se v reálných chodbách a pokojích příběh točil. (ČSFD)
  • „Natáčení se od toho klasického dost lišilo, protože jsme byli v jednom prostředí chaty, hodně lidí pohromadě, v podstatě v extrémních podmínkách, počasí se měnilo třeba třikrát během deseti minut, takže to byl opravdu velký adrenalin,“ popsal natáčení filmu Martin Dejdar. (SONY_)

Reklama

Reklama