Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

verbal 

všechny recenze uživatele

První pokus o sedmdesátkové negroretro, Drsná Tyč, dopadl jako Ochablý Šlauch, zrovna dvakrát se nepovedl, protože se bral moc vážně a zkoušel z původního tupého Mučidomu udělat otravnou čokoládovou sociální sondu a rasistické komunitní negrolkaní. To ve druhé, tentokrát už jen prosté Tyči, se na ty dost ubohé tendenční plačky už vysrali, hnědoameričané spolu s džihádoameričany již žijí ve svých ghettech v dokonalé kriminální harmonii bez zjevného ukazování prstem na zkurvené xenofobní bílé huby, které jim zlomyslně neumožňují být kultivovanými renesančními vzdělanci a intelektuály, vydali se cestou nahláškované akční negromédie, tudíž tahle Tyč stojí pevně jako ocelová Žerď, mohutně topořena stále vitálním strýčkem Džexnem. Ten má sice zjevně po ústřelu, chodí, jako by měl v prdeli pravítko a místy je vidět, že ty žertovné bonbonmoty trousí se zaťatými umělými zuby přes obstřiky a analgetika, ovšem stále se šarmem sobě vlastním. Asi jej vyhecovalo i to, že mu fotra hraje prapůvodní pan Tyč, Ríša Kulostrom, který je jen o 6 let starší. Prostě taková příjemná, vtipná a svižná negrooddechovka s výtečnou podporou prodeje MacShitAirů, předražených to komerčně vyhajpovaných pleček s nepřátelským operákem, kromě zmanipulovaných marnivých pičusů vhodných už leda tak pro distributory narkotik. Čili jak správně naznačil strýček Džexn, jediná ospravedlnitelná cesta, jak může soudný člověk k něčemu takovému přijít, je vyhrát to v soutěži „Rozjeb na sračky drogového dýlera a nech si jeho věci.“ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A JMENUJU SE SHAFT...“ /// Starej a mladej (Shaft. Je třeba vzít v potaz Drsnýho Shafta z roku 2000). Na začátku jsem ani jednomu nevěřil. Samuel mi připadal starej a mladej zase… spíš trapnej. Nakonec to střetnutí fotr – syn celkem funguje i po tý komický stránce. Jablko totiž nespadlo daleko od podělanýho stromu. Ze všeho nejvíc je to detektivka (pátrání po smrti kámoše, mešita, drogy… a drsnej Shaft), občas akční střet. A švindlování se nevyplácí… možná trochu staromódní, ale celkem fajn! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často mi říkaj, že nemám zvracet na nóbl holky. 2.) Nevím, jestli mám skončit s prací u sboru. 3.) Chtěl bych mít príma tátu. 4.) Thx za titule „need4seed“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Shaft z roku 2000 je fajn, není to sice nějaká pecka, ale přesto si ho pustím rád a rozhodně zabaví. Nový Shaft je trochu o něčem jiném a podle mě zdvihl laťku zase o něco víš. Je vtipný(jakože dost), má charismatického bad ass Samuela a dokonce i slušnou akci. Rozhodně bych byl rád kdyby se nám nových Shaftů vyrojilo do budoucna jěště více. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z pohledu scénáře je nový Shaft klasickou a celkem bez problémů dopředu odhadnutelnou detektivkou,ale o to tady vůbec nejde.Prim tady totiž hraje nostalgie a Samuel L. Jackson,který je ve svém věku asi tak 3x stylovější,než všichni současní černošští herci.Hlasí se tu o jako o závod a většina hlášek je navíc i vtipná,takže to celkem v pohodě vyvažuje fakt,že akce není zase až tolik.Když se na konci sejdou tři generace Shaftů,je dílo dokonáno.Prostě oddechovka jak má být...70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $21,360,215Tržby Celosvetovo $21,360,215▐ Škoda toho upišťaného Shaftovho syna, či občas toho prílišného vatového blabotania lebo ináč to celkom dobre sype. Fajn nádych retra, potešia aj nejaké tie hefty, či sexuálne narážky. /60%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno