Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Drsnej Shaft u mě nikdy nebyl kdovíjakej boreček. Ale černoši v Americe z něj asi nemůžou. Samuel L. Jackson je koneckonců solidní volba pro takovou roli a chápu i pokračování z letošního roku. Ale přijde mi to obdobný, jako když Bruce Willis poučoval svého syna v pátém dílu Smrtonosné pasti. Působilo to spíš trapně, než zábavně. Stejně tak je to i tady. Akce v pohodě, muzika solidní sedmdesátková, černošský přístup k vtipu mi rozhodně nevadí. Ale ten jeho syn? Ten byl prostě na pěst. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi byla muzika, coz je smutne. Shaft je dost velka a zabavna legenda, ale tohle nove pojeti se podle me  nepovedlo. Je to takovy pejskokocickovy dort, neco mezi blaxploitationem, teenagerskou komedii, rodinnym filmem, cele je to prilis ciste. I spinave drogove ghetto je prilis ciste...tudiz to cele pusobi falesne. SLJ se tam snazil, ale spis to vypadalo jakoby to nekomu slibil a pak toho litoval. Nejak to odehral, ale na Oscara to rozhodne nebylo... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Shaft je príjemnou jednohubkou so skvelým Samuelom L. Jacksonom . S privretými očami mu preto udeľujem deväť bodov z desiatich. Sem-tam sa pobavíš na vtipe, užiješ si hláškovanie a debilné pripomienky Shafta a poteší aj akcia. Ide o oldschoolovú akčnú jednohubku, ktorá zanechá dobrý dojem a ja osobne dúfam, že sa dočkáme ďalšej časti. Ideálne znova so všetkými tromi generáciami Shafta. Niečo mi hovorí, že by do toho páni išli okamžite. 90% PS: Celosvetové práva na distribúciu obdržal Netflix. Film si tak môžeš pozrieť v pohodlí domova ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro tyhle na nic si nehrající, předvídatelný a odlehčený kousky slabost. První díl jsem neviděl a těžko říct, kdy uvidím. Ale s ohledem na to, že prý není třeba jsem na Netflixu pustil podstatně mladší díl a nelituji. Prvoplánové hlášky jsou super, laciné vtípky taky baví a děj u kterého krásně vypnete hlavu nenudí. Akce zábavná a nechybí v dnešní době trošku vzácná krev. Mám prostě rád, když sviňák dostane zásah a zanechá tu nějakou stopu. SLJ je suverén a já mu to jeho nekompromisní postavu žeru. Stejně jako postavu dědy. Mladej občas příjemně překvapí a problém s ním taky nemám. Kolem a kolem 70 za fajn nenáročnou zábavu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $21,360,215Tržby Celosvetovo $21,360,215▐ Škoda toho upišťaného Shaftovho syna, či občas toho prílišného vatového blabotania lebo ináč to celkom dobre sype. Fajn nádych retra, potešia aj nejaké tie hefty, či sexuálne narážky. /60%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno