Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 12

Recenze (631)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko s áčkovýma hvězdama, slibným námětem, slabým scénářem a průměrňákem Rawsonem Marshallem Thurberem na židli režíséra. Red Notice mohla být skvělá moderní variace Indyho (i ty hakenkrajce tam jsou) o hledání kleopatřiných zlatých vajec nebýt spousty nedomyšleností a legračních (pravda nečekaných) zvratů. Rock, Gadotka i Ryan Reynolds hrajou to co vždycky a kdyby měli nápaditější (lépe natočenou) akci a nemuseli točit většinu filmu ve studiu mohlo to být super guilty pleasure, takhle jen jakž takž zábavná jednohubka. P.S: Ani ten Jablonsky se nesnažil... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Akční šaškárna, které sice přilepím tři hvězdy, ale rozhodně to není o nějakém zdviženém ukazováku. Protože mě tenhle jeden z nejdražších projektů Netflixu (ale pořád jednohubkový) vlastně bavil. A ty nejrůznější naschvály a podvody od jednoho na druhého jsem čekal. Když za nimi navíc stojí jedni z nejpopulárnějších herců současnosti, a ještě k nim připočítáme sexy křivky Gal Gadot, tak to není vůbec špatná pozvánka. Agent Dwayne Johnson je machr na profilování zločinců, přitom je sám falešně obviněn, Ryan Reynolds je machr na loupeže (a když to nevyjde, tak i na útěky z vězení), přitom teď dostal zálusk na vzácná Kleopatřina zlatá vejce. Rockovo charisma přebíjejí slušné Reynoldsovy hlášky, protáhnou nás atraktivními lokacemi (ovšem je cítit, že se mnohé natáčelo v ateliérech), zajistí několik akčních sekvencí, kdy třeba hned úvodní italská honička určitě není špatná. Jenže pak Rawson Marshall Thurber (který za sebou ale nemá špatné projekty) v mnoha případech předvádí režijní rutinu a v poslední třetině se už vážně točíme v kruhu a tah na branku je pryč. A když si vezmu nějaké blockbustery z 90. let, které nestály ani polovinu, a ke kterým se opakovaně rád vracím, tak tady platí jednou a dost. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Oddychové, zábavné, srandovné a tak správne dobrodružné. Stále sa niečo dialo a dvojka The Rock a Ryan Reynolds celkom k sebe pasovala. Nenadchlo ale rozhodne to ani nie je strata času. Pokiaľ potrebujete vypnúť, tak toto je pre vás ako stvorené. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman, Deadpool v civilu a přeplacený doktor Hořan Bravestone soutěží, kdo dál dočůrá a vrcholem scénáristického umění má být, že se často mění vítr.. Uměle působící rutina bez tváře a sebemenší snahy přijít s něčím nápaditým. Ve své podstatě je to zbytečné jak síťka na Dwayneově hlavě, když škrábe ve vězeňské kuchyni erteple. Optiku těch, co tam vidí duši Indiana Jonese, bych chtěl mít. Toto vztekle okopává kotníky i Království křišťálové lebky.. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Netflixovská rychlokvaška, co se přižene rychlostí šinkanzenu, zanechá v prostoru tři čtyři fakt zábavné momenty, triviální scénář, rozpočet mohutnější než Rockův trapéz, okoukané opakující se herecké polohy ústředního tria, zvrat(k)y a vypaří se jak pára nad hrncem. Zítra si budu pamatovat asi jenom výborný odkaz na Indyho, netradičně ukončenou úvodní honičku a téměř nevyužitého Daniela Bernhardta, fuck :( 55% ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • V úvodu, kdy se hlavní protagonisté potkají na Bali a John Hartley (Dwayne Johnson) líčí Nolanovi Boothovi (Ryan Reynolds), kdo je, tak sklenička s pitím záhadně putuje, zdvojuje se a mizí z/v rukou obou aktérů. (cerdax2)
  • V čase 01:14:00 má agent Hartley (Dwayne Johnson) mokrou košili a špinavý flek uprostřed zad. O chvíli později má košili suchou a o pár záběrů dále i čistou. (cerdax2)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama