Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (178)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

✧ 𝟏. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟸𝟾.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟐. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟹𝟶.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟑. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟷𝟽.𝟷𝟶.𝟸𝟶𝟸𝟷 // 𝟒. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟿.𝟸.𝟸𝟶𝟸𝟹 ✧ joe goldberg je seriovy vrah a stalker. ma tendenci chranit svoji vysnenou zenu, protoze jeho matka ho nikdy neochranila. posedlost prameni z jeho detstvi, kdy zastrelil pritele jeho matky a pote byl presunut do detskeho domova. odtud si ho prevzal kruty a prisny majitel knihkupectvi, ktery joea casto zamykal ve sklenenem boxu, kam nejdrive patrili jen vzacne knihy, nicmene pak ho joe zacal vyuzivat i pro jine ucely. jeho stalkovani mu usnadnuji socialni site. jevi se jako “dokonaly muz”, ale ve skutecnosti to je nemocny clovek, jenz nevi, ze to co dela, je spatne… — beck jsem nemela vubec rada; prvni serie se mi nezdala nudna, avsak vic jsem si oblibila serii druhou. love quinn ve treti serii prepla z airplane modu do psycho modu a oficialne se z ni stala seriova vrazedkyne (chudak henry :D)! rodinny zivot proste neni pro joea. a ani nebyl pro love. jsem hodne zvedava na ctvrtou serii. 🧢✨ UPDATE: 4. série nebyla nic moc, nicméně konec potěšil! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal hodně, ale takovou úchylárnu a zvrácenost, že se mi to bude i líbit, to teda ne. Ono Joea totiž nejde nemít rád, on to celý myslí dobře, ale občas se to trochu zvrtne a je třeba včas zakročit. První sérka stála na poznávání pravý Joeovi osobnosti a hlavně jeho "první lásce" Beck, která byla prostě kouzelná a není se co divit, že je pro ni schopnej udělat cokoliv. Každej díl dokáže překvapit a 9. díl, respektive jeho konec byl úplně že What? To bych čekal na poslední díl řady. Druhá sérka měla pomalejší rozjezd ale od 5.dílu, kdy se to opět zvrtlo jiným směrem to nabralo zase grády a jelo to opět až do konce. No pro mě to byl zas 9. díl + poslední vysvětlující. Jako spojit dnešní realitu, lásku a stalking se v tomhle případě vydařilo. Pokud se nemaj v plánu moc opakovat a přijít s něčím originálním i nadále, tak se na tu 3.řadu docela i těším. ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Dexterem je na místě stylem, ale ne kvalitou. Je to sice moc dobrý seriál, leč trochu přehnaný a nějak mu to nevěřím.  První série je skvelá, druhá už nebyla tak zajímavá a třetí zatím vypadá divně a ta jeho žena mi leze na nervy. Ale to vlastně Rita v Dexterovi v některých dílech taky, i když něčím jiným.  V první řadě je to vlastně fakt jen Stalker. I když se mu to trochu vymkne a někoho zabije. Tak v dalších už je to vlastně víc vrah. Ke konci třetí série hvězdičku ubírám. Zvrhlo se to v ujetost. Třeba to čtvrtá napraví. Ale ani se mi do toho skoro nechce . ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nápad jak hovado, úplne pochovaný nudným scenárom a nulovou dynamikou, napätím. Ešte aj tie kombinácie vnútorných monológov a reálu museli vyzerať na papieri parádne, ale niekde sa stala sakra chyba. Inšpirácia Dexterom viac než okatá, ale o to vôbec nejde, tu majú hlavný hrdinovia doslova minusovu charizmu... do druhej série ani za svet, ale podľa hodnotení je to mojou optikou a ja som "mimo". Idem radsej dakoho stalkovat...napr Wormboya...:)))))))) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela pecka. 1. série má draw, napětí, průměrné dialogy, děj až na pár hluchých míst skvěle graduje. Druhá série o poznání slabší, zbytečně zamotaná. I tak slušné. Příběh jak magor na magorku trefil není marný nádad. Hlaví hrdina docela sympatický psychopat. Hlavní hrdinka první série dostala, co si zasloužila. Byla to děsná kráva.  Třetí série, kyž si báječnou sociopatku vezme báječnej psychopat, tak báječnej život, plný báječných mrtvol a útrap. Celej den poklízejí mrtvoly a šijou na sebe úklady. Třetí ředa dost utahaná, závěr více než slušný. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • První sérii odvysílala americká stanice Lifetime, která ještě před prvním dílem objednala druhou sérii. Kvůli nízké sledovanosti na kabelové televizi (1,1 milionu diváků na epizodu) však seriál prodali na Netflix, který stojí za produkcí od druhé série. Na Netflixu si první sérii podle jimi zveřejněných čísel pustilo za první měsíc 40 milionů účtů. (hansel97)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama