Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu. (HonzysKISS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

juta 

všechny recenze uživatele

Žádné velké gore se nekonalo, zato se mi dostalo poměrně slušné "undergroundové" podívané, ve které jde jen o jedno - utéct. Hlavní dvojice nebyla úplně sympatická. Zpočátku jsem si myslel, že půjde jen o dva, kteří nepřežijí dalších deset minut a půjde o takový předkrm před hlavním programem, ale nakonec z nich byly hlavní postavy, tak jsem se s tím musel nějak smířit. :D ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Tento horor ma celkom zaujal svojím námetom a po pozretí traileru som usúdil že by mohlo ísť o slušné béčko. Moje pocity po vzhliadnutí filmu bohužiaľ také niesú a som sklamaný, aj ked´ prepadákom by som tento film určite nenazval. Ako som hovoril, námet filmu ma zaujal a príbeh sa rozvíjal celkom dobre. Uvodné zoznamovanie sa s hlavnými aktérmii bolo dobré a ich postavy ma bavili. Škoda, že nedostali viac priestoru a po zvyšok filmu neboli dobre využitý. Po únose už začína dej na farme, ktorý ale nieje taký ako som si predstavoval. Síce je tu ukazáné ako farma funguje, ale až tak veľa toho neukázali, určite mohli tento potenciál viac využiť a ani nejakú extra brutálne scény tu neboli, ako tomu nasvedčoval trailer. No a táto časť až po záver mi prišla aj dosť zdlhavá a miestami až nudná. Takže za mňa 2*, nebolo to hrozné ale po dobrom rozbehu sa to mierne pokazilo a neviem sa zbaviť pocitu, že z toho mohli vytažiť niečo viac. Potenciál tam bol, ale tvorcovia sa vybrali iným smerom. Dobrým plusom je aj výber hudby a masky záporákov. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako explotation to moc nefunguje v celém filmu je pouze jedna krvavější scéna vyvrhnutí jakési ženské jinak nic. Viděl jsem daleko větší krváky, které se i daleko více odvázaly (to i poslední texaský masakr předvedl více gore než tohle). Pochválit se tak dá jen důvod proč to dělají a za to dám 2 hvězdy. ()

Smokey1468 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem taky čekal větší masakr. Film se ale vydal spíše jiným směrem. Celé se to tvářilo pochmůrně, čemuž napomáhál nápaditý soundtrack, minimum dialogů. Samozřejmě plus taky za to, že film tím chtěl na něco poukázat. Je to vcelku vydařený exploitation, bohužel tomu ale chybí již zmíněná brutalita. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem si tak do poloviny říkal, proč tohle lidi hodnotí tak nízkým hodnocením, protože se mi to dost líbilo. Ale pak přišla druhá polovina na farmě a útěk páru a já jsem několikrát vyprsknul večeři smíchy. Absolutně nelogické chování postav. Borci v maskách byli něco jako Michael Myers, kteří prostě nemusí běžet a stejně každého doménou, zde to bylo velmi komické. Ve filmu nikdo nemluví, Gore bylo minimum. Jak píší ostatní, nevyužitý námět. Velká škoda. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama