Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi to bude až tak moc líbit, ale jsem unesená. Je to skvělá hudební komedie, která vás rozesměje a dojme. Hlavní hrdinka je sympatická již od začátku a soucítíte s jejími pocity a problémy. Jedná se spíše o ženský film, který není nijak originální, jelikož se věnuje ideálu krásy, ale herecky je to skvěle zahrané a to je největší kvalita tohoto snímku. Písně Dolly Parton jsou jen třešničkou na dortu. Skvělý film, ke kterému se budu ráda vracet. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pozretý len kvôli pani Aniston, žiaľ starne, takže vo filme stojí za pohľad len Dove Cameron. Ako knedlíky mám rád, to je jasné. Ale keď vidím, že má žena lýtko tlstejšie ako ja dokopy s otcom a malým hrochom, niečo nie je v poriadku. Obžerstvo je smutné, tak ako celý tento film, ktorý sa nazýva komédiou, no na zasmiatie je tu jedna, možno dve scénky. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Líbivé, protivné, tlusté, zoufalé, marné. Mám ráda filmy s partou outsiderů, divnolidí, kteří se spojí a vytvoří super kamarádskou partu, která zvítězí nad útrapami světa. Tady to trošku pokulhávalo. Sice kluci z travesty klubu byli naprosto skvělý, ale i tak nezachránili náturu hlavní představitelky. Byla mi protivná, a to i svojí postavou, jasný, chtělo se poukázat na to jak i tlustá může být v soutěži miss, ale ona byla přímo odpudivá, Postava Millie mi přišla vážně mnohem víc sympatická. Jennifer dobrý. ..co chcete, kina zavřený, v bedně nic nedávaj.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Knedlíček umí skvěle hrát, stejně jako stále neskutečně štíhlá Jennifer, coby Knedlíčkova matka. Ani jedna z postav není jednoznačně kladná, ale ani záporná. Obě jsou uvěřitelné a dá se jim rozumět. Zejména oceňuji, že i Knedlíček je ukázaná jako obtloustlá holka, která ale není vždycky děsně fajn a milá a bezvadná. Taky má svý mouchy, což je nevídané u tohoto typu filmu, protože většinou jsou tlustý holky ukázaný jako nepřekonatelné klaďasky a optimistky. _____ Příběh je jednoduchý, ale není úplně obehraný. A tam, kde sklouzává do klišé, to zachraňují zajímavé charaktery. V druhé polovině se hodně přidalo na americkém sentimentu, ale buď mě s ním smířila velmi dobrá první půlka filmu nebo byl dávkovaný ještě snesitelně. SHRNUTÍ: Dolly Parton je vlastně dost dobrá zpěvačka a má styl, to se jí upřít nedá. Není to nutně můj styl, ale ona se v něm dokáže nosit hrdě. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila :D Amerika horem dolem :D Bárbíny při podávání přihlášek do královny krásy a do toho trojice "obyčejných" holek z města :D Krásně rozporuplné, svižný, idylické, depresivní, s trochou pubertálního patosu a návratu matky k dceři :) Či naopak? :D Ale za mě bombastická Aniston a i ta trojice, která mě od začátku bavila :) Byla to sranda na nedělní odpoledne v dešti :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)
  • Scéna, kde Will (Danielle Macdonald) roztrhne šátky při kouzelném triku, je skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno