Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (166)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď si pozriete tento flákot, budete považovať belošský manželský pár za abnormálny. Pretože čo nám tu narichtovala liberal party už nemá obdoby. Spolužitie aziata s beloškou... prekúsneme. Ale prijde BONBÓN! v podobe černocha s beloškou - obaja okolo 80r - manželia 50r - teda sa brali začiatkom 60˝s - v čase totálnej americkej rasovej segregácie - černocha by vtedy povesili za gule a jej by na čelo vypálili KKK. HORROR! Už prvý US remake Ju-on stál za prd, dvojka ho prekonala, a teraz tu máte korunovačný klenot. A pán Raimi má ďalší tlstý čierny puntík. Dúfam, že si celé to martýrium užil aspoň pes "Frank" - najlepšia "postava" vo filme. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Nic co by se nedalo čekat. Tak začíná má poslední recenze v tomto roce. Příběh kolísá a je místy až nudný. Oživením série o Nenávisti je to že děj je zasazen do neJaponského prostředí Ameriky. Co se týče lekavek není jich tam sic hodně ale když už tak vás totálně viděsí. Hudební doprovod umocňuje napínavý leč nudnější příběh na jedničku. Každopádně všem milovníkům hororů doporučuji kino navštívit. Potom si však dejte pozor do kterého domu se jdete podívat aby tam nečekala... NENÁVIST ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já bláhová jsem myslela, že to bude třeba remake původní Ju-On. Ale tohle je fakt hodně špatný vtip. V podstatě je to jen sekvence náhodných scén o náhodných lidech, které spolu sice mají něco společného, ale celá myšlenka je vlastně naprosto debilní a divákovi absolutně u zadku, protože v tomhle "hororu" nefunguje naprosto nic. Maximálně tak akorát ztrápený výraz Andrey Riseborough, o které začínám docela pochybovat, když vzala tuhle roli. Po hororové stránce škoda mluvit. Udivuje mě, že se v roce 2020 ještě někdo odváží tohle produkovat do kin. Já budu spíš dělat, že jsem tenhle film neviděla a asi budu mít šťastnější život. Chyběla mi tam alespoň ta Kayako. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde zase úplně o to samé (i když de facto jde), pátrání policistky a skládání rozházených střípků, co se za poslední 2 roky stalo v „domě s nenávistí“ (čili jak brutálně a nechutně zemřeli jeho nájemníci či návštěvníci) je celkem o něčem. Jenže se totéž nedá říct o ubíjejícím plíživém strašení, o očekávaných lekačkách ani o nijak objevných fatalitách od naštvaných duchů (naštěstí různorodých, již megatrapné krkající „bledule“ zůstaly v Japonsku). ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Už ani neviem koľký remake a pokus o znova nakopnutie série The Grudge. Všeobecne mi táto séria vôbec nesedí a aj z pôvodných filmov, ktoré sa na ČSFD tešia pomerne vysokým % hodnoteniam sa mi snáď ako jediný páčil iba americký remake z 2004 so Sarah Michelle Gellar v hlavnej úlohe. Možno preto budem pri hodnotení mierne zaujatý. Ako sa však pozerám na percentá a názory ostatných užívateľov, chyba zrejme nebude vo mne. Najnovší prírastok do série od Nicolasa Pesceho je totiž klasický nemastný neslaný horor, v ktorom vás omnoho viac ako ústrední duchovia a prízraky vydesia scény s hororovou legendou, Lin Shaye, ktorá aj v tomto horore znova podáva perfektný výkon a patrí k jedným z mála svetlých bodov filmu. Inak je väčšina ľakačiek príliš predvídateľných, atmosféra nič moc a dej je stý krát skopírovaná variácia toho istého ako v predošlých dieloch. Taktiež zostáva pomerne veľký otáznik prečo na podobnú mainstreamovú ducharinu štúdio najalo niekoho takého ako Nicolas Pesce, ktorý má doteraz na konte hlavne rôzne artové a nemainstreamové horory. Z filmu evidentne cítiť, že Pesce pravdepodobne dosť bojoval so štúdiom, ktoré ho v jeho artovom štýle limitovalo (no nie zas úplne, pár divných  sekvencií si do filmu prepašoval, výsledkom čoho je mierne nekonzistentný film ktorý akoby nevie čím chce byť...) Celkovo u mňa teda ako vždy u série Grudge nevýrazný horor a ľahký podpriemer. 2* a 35% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Během závěrečných titulků hraje „We Get What We Deserve“ od The Newton Brothers. (Duoscop)

Reklama

Reklama