Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne animovaný film, kde nechýba osudovosť a záverečné mlátenie nevyzerá ako bezduchá nakladačka s povinným víťazstvom dobra nad zlom. Superman, Lois, ale aj Lex sú mysliace bytosti s charakterom, škoda len toho plot holeu, že plná JL by si s Doomsdayom hravo poradila a oni sa tam po ňom vrhajú po jednom ako tupé ovce. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další super DC animák. V podstatě tu můžeme vidět to samé, jako ve filmu Superman: Doomsday nebo Batman vs Superman. Rozdíl je snad jenom v tom, že tu vidíme celou Justice League a to dost často. Kromě nich ve filmu vystupuje i Lex Luthor. Ve zkratce si Superman a Doomsday dají po držce, nic zásadního. Mohlo toho být víc... "Luthor vás zachrání!" ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co se týče filmů, měli jsme tu už Batman v Superman a dokonce i animák Doomsday. Tento příběh tedy už spousta lidí zná a není důvod, proč jej adaptovat o pár let později znovu, nebo ano? Odpovědi se diplomaticky vyhnu, ovšem musím pochválit (opět) animovanou divizi Warner Bros, která nám každý rok sype další a další (většinou dost povedené) příběhy ze světa našich milovaných hrdinů z nakladatelství DC a opět je u toho Sam Liu. Určitě se nejedná o nejpamětihodnotnější produkt z této dílny, ale pro fandy další skvělá jednohubka. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má Superman takový (tedy ty máš ale pěknou držku, haha!) divný xicht. A poněkud to zřejmě přehnal se steroidy. Blééé. Též nechápu, proč to má znělku jako hrané DCEU filmy a proč to nemá vizuál, dle super předlohy, které tohle sahá tak do půli lýtek a kde se autoři vykašlali z 90% na předlohu a většinu děje si prostě vycucali z prstu. Nechápu. Snad bude 2.díl lepčí. Takže nejlepší na celém tomto dílku jsou ony 4 mezi a potitulkové scény. To je ovšem zatraceně málo. Jo a Doomsday vypadá jako něco, co vypadlo z Dinobotů a ne jako Důmsdej, jak má vypadati. Ve Smallville byl o 100% lepší a možná i v tom BvS. Kašlete na instinkt, jděte do comicsu. Dostanete nářez, jaký se jen tak nevidí. P.s. na Superman/Doomsday z 2007 to nemá ani náhodou! ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Tak nějak doufám, že se Warneři, Johns a další pašáci zodpovědní za to, kde se teď nachází DCEU, dívali a horlivě si psali poznámky. Protože takhle se to dělá. Film Sama Liu tak strká do kapsičky hravě nejen BvS, ale i vlastní předlohu od Jurgense. Emoce fungují, akce šlape a Doomsday je tady fakt brutální, skutečná chodící apokalypsa. Přitom je v mnoha pasážích film příjemně komorní. Zkrátka a dobře - jeden z nejlepších kusů DC animované tvorby... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama