Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

rigby 

všechny recenze uživatele

Silně průměrná komedie a lovestory. Ba až pod hranicí průměrnosti. Nejedná se o naprostou americkou blbinu, ale nic zajímavého tu také není. Velmi často jsem se jako divák až nudil, protože nebylo na co se dívat, co prožívat. A jak to dopadne, bylo jasné od začátku. Možná dobrá oddychovka, nic víc. 2+ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh až neuveriteľne nezáživný a banálny, navyše to bolo podané neatraktívnou formou, pri ktorej nevyniklo absolútne nič. Keby aspoň hudba bola chytľavá, ale ani to neprišlo. Jediný zábavný moment bol ten s tým výťahom a vyzliekajúcim sa poslíčkom. Inak väčšinou len ťažká nuda, našťastie na Zoey Deutch sa vždy dobre pozerá. Áno viem, prízemný dôvod, v tomto prípade však kľúčový. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně o den později jsem úplně zapomněla, že jsem ten film viděla, kdybych se nemrkla na CSFD, tak bych si nevzpomněla. Což asi ve zkratce říká, jaký ten film je. Ničím nevybočující, nenutící o něčem hlouběji přemýšlet, nikdo nepředvede nijaký zvláštní herecký výkon. Je to prostě jen romantická komedie na jedno použití. A není špatná, jen prostě... velmi průměrná. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Víte přesně, jak to dopadne a dokážete dokonce i odhadnout, jak se to bude celé vyvíjet. A ono se to přesně tak stane. Ale vy přesto nejste zklamaní, ani znudění. A to je na tom vlastně to hezký. Mám ráda, když film splní má očekávání, nezklame mě, děje se v něm to, co bych si přála, a skončí to tak, jak bych si přála. Je to fajn pocit. A já z filmu necítím, že by měl v plánu být něčím víc. Jen dobrým filmem, tak jak ho známe. 3* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Silný poctivý tři hvězdy. I když už tu všechno tohle bylo, v tomhle případě je to příjemně a neotřele podáno. Ústřední pár to táhne, ladí jim to a ač většinou chlapům v romantických komediích závidím nebo mě štvou, tady to bylo v pohodě. Zoey je rozkošná, a příjemná změna v třicítkách hrajících mlaďochy, protože jí je 24 a hraje dvacetiosmiletou, to mi přišlo humorný. Konec se trochu rozplizne, ale pořád je to milý nadprůměr. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Zábery z baseballového zápasu Yankees vs. Red Sox sú zo skutočného duelu. Pre filmové spracovanie bol doplnený hlas hlásateľa. (megajalec)
  • V scéne, kde hlavné postavy snažia zobraziť Kirsten (Lucy Liu) a Ricka (Taye Diggs) na "obrazovke bozku", sa používajú skutočné záberové materiály zo zápasu medzi Yankees a Red Sox. Avšak komentáre od komentátora nie sú skutočné – napríklad v jednom momente hovorí, že za Red Sox ide na pálke Andrew Benintendi, no hráč, ktorý je zobrazený, určite nie je Benintendi (zrejme ide o Rafaela Deversa). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama