Reklama

Reklama

Zlo s lidskou tváří

  • USA Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (více)
Trailer 1

Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy. Až postupně zjišťuje, že muž, s nímž vedla láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (342)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží z Bundyho udělat dobráka, který byl milý, okouzlující a tak dále. Každá mince má ale dvě strany a tudíž zaměření i na tu druhou, by nebylo od věci. Nějaká ta brutální scéna, ukázka nějakého psychopatického výlevu by hned film posunula o úroveň výš. Ano seznámení s Bundym zafunguje, ale do plného počtu chybí celkem dost .. 7/10 = 71% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, ktoré idem pozerať a neviem o čom sú a ako dopadnú. Až počas filmu pri prvom zaznení mena Ted Bundy my došlo o kom a čom to je. Už pred tým som videl hraný film o ňom a nejeden dokumentárny film a tak som vedel vlastne ako to dopadne. Je divné, keď niekoho film profiluje ako dobrého manžela a vedie diváka k tomu aby veril, že je nevinný, ale aj tak viete, že je to psycháč a ako to dopadne. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Film snažící se být áčkovým, ačkoliv za použití béčkových hereckých výkonů (krom Collins, která jakž takž byla uvěřitelná), takže se děj řeší prostřednictvím událostí, nežli prostoru jednotlivým emocionálním projevům. Nicméně působivé je pojetí vraha očima přítelkyně potažmo veřejnosti, kdy nikdo de facto nevěděl, zdali opravdu vraždil. Šarmantní muž s takto něžným působením by přece nemohl zabíjet. Pokud režisér chtěl ukázat, jak se vrah viděl sám, tak se mu to povedlo, ale bohužel jen jednostranně, chybí právě to, co popisuje název filmu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je třeba se připravit na to, že nové zpracování se nezaměřuje na Bundyho řádění, ale spíš na jeho následky a velmi mi sedlo i tohle zpracování. Zac Efron si jde jednou nohou pro elektrické křeslo a druhou pro Oscara, protože nejen, že předvádí svůj doposuď nejlepší výkon, ale také Vám zůstane delší dobu v paměťi. ( Zde svými hereckými kvalitami překvapí spoustu lidí). Film se víceméně vyvaruje násilí a sledujeme Bundyho soudní procesy, útěk z vězení a jeho vztah, kde je nejzajímavější, že jeho přítelkyně neměla absolutně ponětí čím je Bundy zač. Má to velmi příjemné tempo, slušnou retro atmosféru, perfektní soudní procesy, kde se Bundy sebevědomě sám obhajuje a vyloženě si vytírá zadek se soudci, právniky i celým soudním řízením. Je zajímavé, že Bundymu divák víceméně fandí, protože je na první pohled sympaťák a jeho dialogy jsou velmi trefné, ale všichni víme, že je to člověk, který do společnosti nepatří. V závěru je film i slušně emotivní a herecky jdou všichni absolutně na dřeň. Za mě milé letošní překvápko, ale né každý bude s touhle verzí spokojen.80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $10,212,430▐ Mohlo to dopadnúť všelijak a asi najlepšie tento film vystihuje názov. Zac Efron opäť v úlohe ktorá mu sedí a dokáže to utiahnúť. Je to podané na takého ohavného seriálového vraha s nadhľadom, citom, až nevšednou namotávacou perspektívou akoby s tými zločinmi ani nemal čo dočinenia. Takže pohľad diváka je doslova nestranný a nemôže z jasnou hlavou povedať že toto je to ohavné monštrum, proste vypadá ako geniálny človek čo vie manipulovať s ľudmi. /60%/ ()

Galerie (72)

Zajímavosti (15)

  • Sériový vrah Ted Bundy byl obeznámen s postupem vyšetřování, protože pracoval v Městské komisi pro prevenci kriminality, kde se věnoval zločinům na ženách. (Garch)

Reklama

Reklama