Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Oliveris

všechny recenze uživatele

Azda najlepší seriálový počin takto roka. Toto je smer, ktorým by sa malo nové Star Wars uberať. Sila a všetko s ňou spojené, je to v úzadí a sledujeme akciu ako zo starej školy. A práve akcia je hybnou silou tohto skvostu. Akčné scény sú rýchle a strhujúce. Nechýba ani humorná vložka. Postavy sú výborne napísané. Či už sa jedná o záporákov, alebo kladné postavy. Každý si nájde svojho obľúbenca. Pár výhrad sa nájde, ale sú tak drobné, že je škoda o nich hovoriť. Teším sa na druhú sériu a dúfam, že bude rovnako skvelá, ako táto. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Slušný start pravděpodobně dlouhotrvající série, u níž mi chybí nějaký konzistentnější posun hlavní dějovou linkou, která je ve výsledku vlastně dost primitivní a předvídatelná. Přednost dostávají samostatné epizodky, které se až na výjimky pohybují spíše na hranici lepšího průměru a zásadní momenty, co posouvají děj kupředu, bývají nepochopitelně odbyté (viz poslední třetina závěrečné epizody). Ale i přes tuto kritiku se budu dále rád dívat. Produkčně jde bez debat o jeden z nejvymazlenějších seriálů současnosti a zajímá mě upřímně víc než celá nová filmová trilogie. 70% ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele

Fajnová 1. série, která ve finále pro mě dopadla poměrně dobře. Tempo to má skvělé, herce taktéž a vizuální stránka seriálu je vážně někdy působivá. Postavy jsou zde sympatické a rychle si je divák oblíbí. Hudba je skvělá a neměl jsem po celý seriál skoro vůbec s ní problém. Bohužel kvůli zdejším procentům jsem od seriálu měl velké očekávání, které splnil hlavně poslední díl, který je svižný, promyšlený, skvěle natočený a hlavně emoční granát. Bohužel jsou zde také ale 2 díly, které seriálu škodí a byl bych radši, kdyby zde nebyly. Dokonce bohužel také semnou někdy nic nedělala akce a čekal jsem, kdy skončí (neplatí o posledním díle nebo soubojích tělo na tělo). Celkově jsem se bavil a určitě zkouknu 2. sérii. 8/10 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto chápu, že fanoušci Star Wars u tohoto seriálu plesají. Mandalorian sází na bravurně zpracované prostředí klasických Star Wars a dějovou linku, která je hrozně jednoduchá,přímočará, nijak překvapující, občas až infantilní. Prostě kopíruje styl klasických Star Wars. Za co by se tedy kterékoliv jiné sci-fi stydělo je v podstatě výhoda pro star wars fanoušky, protože dostávají přesně to, co chtěli. Můj šálek kávy to ale rozhodně není, vyžaduji prostě kvalitní dějovou linku a u tohoto se mi povedlo regulérně 2x usnout. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je věc u který jsem rád, že se toho ujal někdo kdo ví a má aspoň trochu šajna co to je Star Wars a co představují. Ano slabší díly tu byli a to snad dva jinak to bylo super a dva díly byli úplně v TOPu a to přesně díl 3.a 8. Líbilo se mi jak to bylo pojato a a ten westernový feeling tomu dodal na chuti. Je to spousta otázek na které chci odpověď a rád si ten rok počkám ale rozhodně vím, že tuhle sérii jsem neviděl naposled. Mám rád bounty huntery a jsem rád, že ten seriál jejich svět rozšiřuje. 80% ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika v Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)

Reklama

Reklama