Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Well, Mayfeld - he's one of the best triggermen I've seen. Former Imperial sharpshooter.” “That's not saying much.” “I wasn't a Stormtrooper, wise-ass!” Po predchádzajúcich dvoch epizódach, kedy seriál prestupoval tak trochu na mieste je Mandalorian opäť späť v najlepšej forme... ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimalisticky pojaté vězení a velmi zajímavá skvadra nájemných lovců, kteří tvoří Mandalorianovi více než zdravou konkurenci, navíc každý z nich zcela jiný, plus se dočkáme dalších a dalších SW pomrkávání v podobě X-wingů a cestování hyperprostorem. Už chybí jen světelné meče a bude to komplet. Velmi dobrý díl. atmosferický, se stupňovaným napětím. ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Mando, Bill Burr v maskáčích, nasteroidovaný čert, psychotická mimozemská šereda a egoistický droid/hacker kdepak jsem jen podobné téma viděl, no ale tak na disney to za 5 i přes pohádkový konec bude, kdyby je vyčistil mnohem uvěřitelněji v džan vik stylu bylo by to zasloužených 5 *, ale na disney je neuvěřitelně dobré ;-). ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh tedy zase o moc nepostoupil, ale na rozdíl od předchozích dvou epizod jsem tady dostal hodně slušný prison break s postavami, které byly dostatečně zajímavé (a měly díky délce dostatek prostoru), s dobrou režií a choreografií soubojů, nějakým tím zvratem (ačkoliv to nebylo samozřejmě zase nic překvapivého) a se zapojením do širšího kontextu galaxie. Což je pro mě asi největší plus. I když mě rozhodně bavilo vidět i ten kontrast a napjatý vztah mezi Mandem a ostatními lovci/žoldáky. Mando pod dohledem malého dítěte opravdu taje.. svým vlastním způsobem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)
  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)

Reklama

Reklama