Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci s tímhle můžou být maximálně spokojení, po těch filmech, který se příliš nepovedli, je Mando příjemné osvěžení. I když jsou některé epizody zbytečné, hlavně takové natahované ( děj se moc neposune během těch pár epizod ), ale já jsem si užil každý díl co byl. Po technické stránce není co vytknout, na seriál je to úžasná podívaná, a k tomu se není co divit, je to Disney a ti do toho peníze narvou. Akce velmi dobrá, plus postavy taky fungují. Jinak tím nejlepším je na seriálu nic jiného, než Baby Yoda, který si krade každý moment pro sebe. JE BOŽÍ! Závěr 1 série se povedl skvěle, a záporák, kterého hraje Giancarlo Esposito nejde nerespektovat. Protože je to zasraný GUS FRING ! : D ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Tváří se to, že je to pro děti, baby Yodu má každej druhej parchant v náručí, ale všechno se v tom seriálu řeší násilím a zabíjením. Pro dospělé to taky není. Scénář je moc jednoduchej, kdybych koukal na Alfa, tak mi to bude asi stačit, tady ne. Tak pro koho to je? Pro teenagery? Tak dík, to ale nemuselo stát tolik prachů... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako spomenul filmový znalec zo susedného historického mesta Mandalorian určite patril k tým najlepším seriálom v roku 2019. Príjemný výlet do sveta Star Wars s viac ako solídnym príbehom a vynikajúcou dĺžkou epizód stojí určite za pozornosť a nepochybne zatienil Zaklínača o ktorom sa toho napísalo a nahovorilo podstatne viac. Trochu mi chýbala klasická melódia Star Wars, ale to a dve slabšie epizódy boli asi jedinými slabšími článkami tohto prekvapivo dobrého seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud není Pedro Pascal vyloženě ješita, který musí svůj obličej vidět v každém záběru, musela to pro něj být práce snů. Díky svému kostýmu disponoval menší možností mimiky než IG-11, v případě, že by se mu nechtělo na plac, mohl požádat někoho ze štábu, aby to vzal za něj- no, neberte to. Ale teď vážně. První sezóna mě vcelku bavila, jen mi vadilo, že z ní tvůrci udělali jen jeden z celé řady podobně vystavěných seriálů. Poskládali vedle sebe epizody, které spojují jen vystupující postavy, hlavní příběh se objevuje jen sporadicky, aby na něj došlo jen v posledních dvou dílech. Vznikla tak velmi slušná oddechovka na všední odpoledne, ale při troše snahy to mohla být slušná pecka. 4*- ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. - Opravdu nemám slov. Vím a uvědomuju si, že této jednoduché show dost nadržuji, ale já ji strašně miluju po všech směrech a strašně si ukradla mé srdce! 1. Série po znovuzhlédnutí je skvělým začátkem a originem pro seriál a zamiloval jsem si to ať už přes toho zeleného skřítka Grogua, nebo přes drsňáckou hlavní postavu Dina Djarina aka. Manda a ostatní postavy. Vynikající tvůrčí vizi Jona Favreaua, který je v této branži naprostý bůh. Westernovským nádechem. Úžasnou Star Wars atmosférou a seriál nám ukázal konečně první pořádný přízemnější Star Wars kde nejsou lightsabery a Jediové a to na tom nehorázně žeru a miluju. Seriál například od přízemního Andora, má daleko přímočařejší svižnější tempo. Má vymakanou a záživnou akci a člověk nemáani chvilku pocit, že by se měl nudit. Dále musím ocenit skvělé herecké výkony Pedra Pascala, který se zde naprosto našel. Ty efekty na seriálovou tvorbu jsou něco neskutečného no a v neposlední řadě co musím vynést do nebes je ta božská hudba od Ludwiga Göranssona. Ach jak já ji žeru. Seriál jsem k dnešnímu dni viděl nespočetněkrát a pouštěl bych si to asi až do konce života. Bez nadsázky jeden z nejlepších seriálů! ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)
  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)
  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (2008). (ČSFD)

Reklama

Reklama