Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Manda zestrála s grácii a na znovu zhlednutí člověk docení spoustu věcí, kterých si tehdy nevážil. (Kenoni a Boba umí dát věci do perspektivy) Téměř nespatřitelné efekty, převážně solidní, nápaditá akce, využití mandalorianských pomůcek, apod. Do toho to perfektně stanovilo svět po impériu a během nové republiky na vnějších okrajích, vybudovalo to dnes už jednu z nejoblíbenějších a nejikoničtějších SW postav Dina Djarina, který si zde projde krásným vývojem z bezcitného lovce odměn, až po starostlivého opatrovníka nevinné bytosti, který překoná i svou nenávist k droidům. To vše se zpečetí v dokonalém finále, jasně vysvětlující proč zrovna Grogu ho změnil. Krásná, jednoduchá pocta Star Wars a westernům, která zachycuje proč OT tehdy tak fungovalo. Žádný přehnaný capiny, jen poctivá inspirace standardními žánry s obratem Sci-Fi / fantasy světa, která je poctivě udělaná. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je výborne rozšírenie SW univerza. Pre fanúšika poslúži ako kvalitná oddychovka, ktorá dobre vykresľuje prostredie po páde impéria, predstaví celkom zaujímavé postavy a komornejším tempom ukáže rôzne príbehy čo síce s hlavnou zápletkou nemajú veľa spoločného, zato ale nenudia, rýchlo odsypú a slúžia na dokreslenie charakterov. Prostredné časti sú trochu vata ale nemôžem povedať že by nebavili. Najviac som si ale užil prvé dve a posledné dve.  7/10 ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (9/10). Tímhle počinem si Disney u mě hodně šplhlo, protože po snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera jsem nad nimi pomalu lámal hůl a bál jsem se o osud celého Star Wars. Ale tímhle skvělým seriálem si zase dodali nějaký vítr do plachet a je to dobře, protože kdyby Star Wars umřelo, byla by to veliká škoda. A proč je to vlastně tak super a každému, kdo miluje Star Wars bych tento seriál vřele doporučil? Velkým tahounem je rozhodně bobinek Yodinek, protože on je prostě k sežrání a je to největší tahoun celého seriálu. Dalším obrovským plusem tohoto seriálu je soundtrack, který složil Ludwig Göransson a zvládl to skvěle.. Jde vidět, že je teď hodně na vrcholu a nemůžu se dočkat co vytasí v roce 2020 ve snímku Tenet. Musím také zmínit skvělou atmosféru, kterou tvoří jak hudba, tak skvělý vizuál a herecký badass výkon Pedra Pascala. Nejlepší epizoda: Chapter 7: The Reckoning (S01E07). I have spoken. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Slušný start pravděpodobně dlouhotrvající série, u níž mi chybí nějaký konzistentnější posun hlavní dějovou linkou, která je ve výsledku vlastně dost primitivní a předvídatelná. Přednost dostávají samostatné epizodky, které se až na výjimky pohybují spíše na hranici lepšího průměru a zásadní momenty, co posouvají děj kupředu, bývají nepochopitelně odbyté (viz poslední třetina závěrečné epizody). Ale i přes tuto kritiku se budu dále rád dívat. Produkčně jde bez debat o jeden z nejvymazlenějších seriálů současnosti a zajímá mě upřímně víc než celá nová filmová trilogie. 70% ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ako to zacali vysielat som to uplne ignoroval, no cim dalej tym viac som v myslienkach k tomu vracal, ze si to budem musiet pozriet. Som predsa fanusik SW a celkom ma lakalo mat svet SW castejsie v obyvacke. Ked vidim tie svetielka v Mandovej lodi, hned mam usmev na perach. Prve casti ma celkom chytili, bol som spokojny, aj ked pred samotnym serialom som nemal velke oci, nevedel som co cakat. V strede serie boli dve casti, ktore boli slabsie, no potom sa vsetko vratilo do starych dobrych kolaji a tie tri posledne casti boli super. Mando je fakt borec, na ktoreho si v galaxi nemoze len tak hocikto dovolovat, no je to aj fasa otec :-). Tazko si k nemu vytvorit nejaky vztah, kedze ma svoj kodex a tym sa riadi, no cez to vsetko vidiet, ze je to spravny chlap. Baby Yoda sa ale tiez nenecha zahanbit. Tie scenky s nim su fakt funny, nebyt tejto priserky, tak 60% lukdi by o serial ani nezakoplo. "Come on baby, do the Magic hand thing." Tesim sa na druhu seriu, snad sa vyvarujeme slabsim castiam. Btw, chcelo by to rozpracovat nieco na com by mohli stavat do buducna, dat tomu nejaku vyssiu myslienku. Prva seria by mohla byt taka zoznamovacia so vztahmi okolo Manda, no uz by to chcelo nejako ukotvit do celeho univerza aby sa z toho nestala jedna velka strata casu. "This is the way." ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)

Reklama

Reklama