Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje první setkání s jedním z nových seriálů ze světa SW dopadlo nakonec dobře, i když to dlouho nevypadalo. Scénáristicky se totiž nejedná o žádné veledílo a epizodnost děje bez zásadních posunů hlavní linky se týká minimálně poloviny dílů, ne-li více. Nicméně závěr série napraví některé neduhy a docela slušně navnadí na sérii další. Postavy jsou totiž super, nakonec přirostou k srdci a kdo vymyslel Grogu, zaslouží metál! (Disney+ 4k) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že k vysokému hodnocení posledního filmu člověk musí úplně ignorovat scénář a jen se kochat vizuálem o to větší radost a nadšení ve mě vzbudil tento hraný SW seroš a jeho první série. Tohle je pecka nejen vizuální ale i příběhová a baby Yoda je prostě kouzelnej. Moc se těším na další sérii a doufám, že to půjde svou vlastní cestou bez ohledu na filmy, bo maličké by mohl přece dokázat v budoucnu divy! A ta kratší stopáž vůbec nevadí ba naopak, není místo na nudu, nebo slabší chvilky a taky se to dá lehce zhltnout na jeden zátah :) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fandy SW must see záležitost. Dobrý side-kick od klasických filmů, který je kvalitativně poměrně vysoko, někde na úrovni Rogue one. Má svěží a nevtíravý humor, sympatické postavy a Mandaloriana, kterému se po celý čas snaží tvůrci nenápadně dát jakýsi mystický rozměr hvězdného lovce a nejlepšího válečníka galaxie. A vlastně to i docela funguje. Herecky rovněž dobré. Gina Carano je trefa, stejně jako Werner Herzog s jeho chraplákem. Young Yoda je vlastně scénáristicky výborný nápad. Dvojku sem. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nadhodnocujem, ale ten seriál je pre fanúšikov po fiasku s epizódou IX, jak záchranná vesta. Tu mal niekto fakt dokonalý odhad a cit pre vyváženosť vlastne vo všetkom, počnúc najroztomilejším mimozemšťanom vo vesmíre, cez fanúšikovské vychytávky a špičkovú akciu, a naspäť ku vzťahom a skvelým (aj novým) postavám. A aj cez svoje chyby (hlavne v úplnom závere) je to rozhodne viac, ako sme mohli čakať, a žiadny klaun od Svedkov Tekashiho na tom nič nezmení. Hviezda hore, u mňa hlavne za záporné postavy. This is the way! ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle že mám přijmout místo eRkového celovečerního filmu o Boba Fettovi od James Mangolda? Budiž. Bohužel, za 15 milionů má ta epizoda cca 35 minut, to asi nemyslíte vážně, takovejch prachů do toho nacpat a dostat 8 epizod z nichž 4,5 a 6 jsou vedlejší dětinský mise. Baby Yoda je roztomilej o tom žádná, ale Mando mohl bejt větší drsňák. Když to vemu kolem a kolem epizody 1-3 a 7,8 jsi kdykoliv rád pustím znovu, nabízí totiž celkem solidní příběh a druhá řada by nemusela bejt špatná. Pokud tam tedy zas nenacpete mimopříběhové mise, děkuji. Vizuál je na seriál skvělý, ale to ke Star Wars vždy patřilo. Zázrak to není, ale jako takové zpestření je to fajn. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)
  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)

Reklama

Reklama