Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (159)

666Carnage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je věc u který jsem rád, že se toho ujal někdo kdo ví a má aspoň trochu šajna co to je Star Wars a co představují. Ano slabší díly tu byli a to snad dva jinak to bylo super a dva díly byli úplně v TOPu a to přesně díl 3.a 8. Líbilo se mi jak to bylo pojato a a ten westernový feeling tomu dodal na chuti. Je to spousta otázek na které chci odpověď a rád si ten rok počkám ale rozhodně vím, že tuhle sérii jsem neviděl naposled. Mám rád bounty huntery a jsem rád, že ten seriál jejich svět rozšiřuje. 80% ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shlédnuto včera v kuse (nedalo se od toho odtrhnouti) a parádní SW jízda,jak když vyšije! Baby Yoda je ABSOLUTNĚ a TOTÁLNĚ to nejjošťomilejší...co jsem v životě viděl! Musím míti plyšáka,nebo něco. A nestydím se za to. Krátké představení X-wingů...bylo doslova fyzickou rozkoší a jak jsem se obával,že mě prostě nebude moc baviti (v CW ani v Rebels tedy moc ne) všechno to, okolo Mandalorianů, včetně hl. postavy,tak jsem se holt mýlil...no.;-) SW atmosféra byla přítomna velmi často (na rozdíl od ST Picard ST atmosfera). Špinavý look alá Rogue One, super. Nejsem si sice jist, jak budu nadšen po vícero shlédnutích (které určitě budou),ale za mě se toto prostě....povedlo. Teď ještě nepodělati finální sezónu CW a bude vymalováno. Jen velká škoda,že ta nešťastná nová trilogie,není jako tohle. Krom VIII,za kterou si pořád, stojím. Byť to nedává smysl, když neuznávám VII a IX. Jen ten zbytečný (zbytečný a nudný byl již tématicky podobný/totožný v CW) díl alá 7 statečných,si mohli odpustiti. A i když to nenudilo,tak to nevzniknouti...nic se nastane. I přesto, že to částečně zachránil AT-ST s démonicky rudýma očima,hahahaha!:))) Jestli dostaneme ve 2.s. více Nové Republiky,potažmo Impéria,tak budu slintati blahem. P.s. je zajímavé,že se tento s. odehrává zhruba v době, kdy začíná 1. Zahnova božská trilogie. Plný počet (zatím) nedám, ale byla to fakt...supr jízda. Tedy to, co bych od značky SW čekal. Favreau a Filoni by měli od teď, minimálně důr. dohlížeti na vše,co se týče SW. A vyhoďte už konečně tu zajebanou krávu K.Kennedyovou. P.p.s. Dillon z 1. Predatora...rules!!!! ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ako to zacali vysielat som to uplne ignoroval, no cim dalej tym viac som v myslienkach k tomu vracal, ze si to budem musiet pozriet. Som predsa fanusik SW a celkom ma lakalo mat svet SW castejsie v obyvacke. Ked vidim tie svetielka v Mandovej lodi, hned mam usmev na perach. Prve casti ma celkom chytili, bol som spokojny, aj ked pred samotnym serialom som nemal velke oci, nevedel som co cakat. V strede serie boli dve casti, ktore boli slabsie, no potom sa vsetko vratilo do starych dobrych kolaji a tie tri posledne casti boli super. Mando je fakt borec, na ktoreho si v galaxi nemoze len tak hocikto dovolovat, no je to aj fasa otec :-). Tazko si k nemu vytvorit nejaky vztah, kedze ma svoj kodex a tym sa riadi, no cez to vsetko vidiet, ze je to spravny chlap. Baby Yoda sa ale tiez nenecha zahanbit. Tie scenky s nim su fakt funny, nebyt tejto priserky, tak 60% lukdi by o serial ani nezakoplo. "Come on baby, do the Magic hand thing." Tesim sa na druhu seriu, snad sa vyvarujeme slabsim castiam. Btw, chcelo by to rozpracovat nieco na com by mohli stavat do buducna, dat tomu nejaku vyssiu myslienku. Prva seria by mohla byt taka zoznamovacia so vztahmi okolo Manda, no uz by to chcelo nejako ukotvit do celeho univerza aby sa z toho nestala jedna velka strata casu. "This is the way." ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro kvalitní seriál nemusíte mít tuny kvalitního scénáře. Někdy stačí tajemná a zajímavá postava, ke které si ihned najdete cestu. A ani nemusí moc mluvit. No a přesně to se tady stalo. 1. série nabízí 8 skvělých jednohubek, které vytvoří úsměv na tváři každému fanouškovi i nefanouškovi a ničím nerozesír*jí star wars universum. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau je veliký profesionál. Máme příběh Mandaloriana. S tím, že je v rámci souvislosti a logiky zpracován na jedničku. Je vidět, že Star Wars umí fungovat i bez světelných mečů. Hlavní postava je velmi charismatická a bavila mě komunita ohledně námezdních lovců. I když 99% času hlavnímu hrdinovi nevidíte do tváře, cítíte i tak sympatie k němu. The Mandalorian hodně překvapil, v mých očích i po těch "špatných" Star Wars za poslední roky. Ale co si budeme povídat Baby Yoda se stal jednoznačně nejlepší (a hlavně nejroztomilejší) postavou Hvězdných válek a bez něj by to byla nuda. Těším se na druhou sérii. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (43)

  • Natáčení začalo v říjnu 2018. Většina scén se natáčela ve studiích v Los Angeles v Kalifornii (USA). Některé exteriérové scény se však natáčely na reálných lokacích, například v Údolí smrti a u jezera Lake Powell. (Dispenz)
  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety - Arvala-7. (NiWi)

Reklama

Reklama