Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This is the way! Kdyby takhle vypadal cely serial, byl bych spokojeny. Villain of the week koncept mi tu sedi mnohem vic, nez rozbredla roztahana storka s miminem. Tohle byl paradni dil se skvelou tlupou renegadu, skvele pojatym tradicnim questem a Mando do toho zapadl jak prdel na hrnec. Chytre a nenucene se tu odkazovalo na vsechny tri trilogie. Melo to spad, melo to prekvapeni, melo to fajn akci, melo to mou pozornost po celou dobu. THIS IS THE WAY! ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť dobrý nápad spraviť epizódu s chrapúnskymi žoldniermi. Pekne bolo vidieť rozdiel medzi nimi a Mandom. Dokonca aj náznaky sprostejšej reči boli, zato palec hore. Príbeh ako taký je slušný. Tempo šlape. Atmosféra dotváraná dobrou hudbou je fajn tiež. Nuž, samotný ten nápad s väzením na nestráženej lodi vo vesmíre je... pekne povedané veľmi blbý. Veď predsa také niečo sa dá jednoducho prepadnúť. Aspoň oceňujem zapojenie Novej Republiky do deja a dúfam, že sa s ňou v seriáli ešte zopárkrát stretneme. Koniec je akýsi nemastný - neslaný. V "Chapter 6: The Prisoner" Mando ukázal svoju bojovú stránku v plnej kráse - fakt borec👊, ale už sme ho videli zabíjať, takže nechápem, prečo sa zachoval ako nejaký Jedi a nechal tých hajzlov žiť. Aj keď tá jeho hra na mačku a myš bola výborne spravená. P.S.: Rôzne odkazy a narážky potešili💗. ()

Reklama

zurivymlok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je pro mě neskutečné zklamání. Myslel jsem, že seriál bude mít nějaký rámec a ucelený příběh, čemuž nahrávala postava malého Yody. Bohužel, nic není vzdálenější pravdě. Od třetího dílu to jsou jen krátké příběhy s nezajímavými postavami, které člověk ani nestihne poznat. A co hůř - spoiler - v trailerech se seriál prezentoval jako "špinavé" a svým způsobem "kruté" dílo, jehož hlavní postava nebude mít problém oponenty pozabíjet a první díl tak skutečně vypadal, Nyní už to pravda není a máme tu pomalu rodinný seriál. Nechci tím říci, že seriál stojí úplně za prd, protože své kvality (především výprava) to má, ale pro mě to je hodně velké zklamání - a nebýt osmé řady Hry o trůny, tak bych to pasoval na zklamání roku. Takto to je jen druhé největší zklamání roku. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než předchozí dvě epizody. Velmi dobrá akce, Baby Yoda opět boží, a cameo Dava Filoniho potěšilo. Příští díl má nabídnout nějaké to propojení s devátou epizodou, nebo nejspíš půjde jen o upoutávku? Nechám se překvapit. Zatím je seriál The Mandalorian velmi slušně rozjetý. Jen tak dále. :) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylem vyprávění dost podobné jako předchozí díl(y). Nemám žádný problém s těmahle epizodníma prácema. Právě naopak, je to fajn koncept, který funguje sám o sobě a zároveň jako natažení děje. Je to tak skoro u každého seriálu, než se hlavní pointa vyřeší nebo vyřeší a znovu zamotá v posledních dvou či pouze posledním díle. Tak snad každému dochází, že sleduje seriál, ne na osm dílů rozdělený film...a je zvláštní si na to stěžovat  :/ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama