Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (75)

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, ty dobrý stránky tu popisuje plno uživatelů, ale na rozdíl od řady ostatních mě "cool" robot IG-11 vytáčel jako zavíračka od půl osmý večer. Byl totiž strašně over powered. Podle sw kánonu tvořili stormtroopeři hlavní síly impéria kvůli své vyšší bojové kvalitě vůči droidům. A tady jeden droid, i když nabouchaný, vymlátí desítky stormtrooperů a oni mu neudělají vůbec nic. Ale proč teda vůbec existují stormtroopeři, když mohli vyrobit miliony podobných droidů někde na pásu a armáda by měla stonásobnou bojovou hodnotu? A ten konec "asi jsme vyčistili město", po kterým najednou zmizeli všichni stormtroopeři, byl zbytečně useklej. U dílu s hodnocením přes 90 % bych očekával, že logika nebude jeho nepřítel a sw vesmírem si nevytře sedinku jako jeho poslední tři filmoví bratříčci. Škoda. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu se to zdálo dobré, ale mně ne. Mluvím konkrétně o tom protahování "předání dítěte", kde si dva Stormtroopeři klabosej a čekaj na potvrzení, jestli můžou nebo nemůžou přijet se "zásilkou". A takovýhle kravin tam bylo víc. Vlastně celej ten utok Stormtrooperů mohl skončit během 2 minut ale místo toho měli protivníci - naši hrdinové čas do zapadu slunce atd atd ... Tohle se nepovedlo ... Všechny předešlé díly super a tohle ?! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stormtroopeři NETREFÍ, bad-ass kovářka, supercool IG-11, Mando versus TIE fighter, nádherně naznačená zápletka pro druhou sérii a THIS IS THE WAY, kterou Disney nenašel ve filmový trilogii. Gigantický univerzum SW skýtá nekonečný množství potenciálních příběhů a pokud někdo jednou za čas vypotí podobnou desperátskou perlu, nebude to nikdy na škodu. Snad se tvůrci v budoucnu rozmáchnou ještě víc, jelikož víc epických putování po roztodivných světech by určitě Mandalorianovi během pátrání po "nepřátelských mudrcích" slušelo. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod v ktorom dvaja Stormtroopery riešia aj klasické strelecké klišé bolo skvelé odľahčenie. Nasledovala akčná jazda v ktorej sa nestratili ani vedlajšie postavy. IG-11 a kováčka boli top. Celkovo skvelé vyvrcholenie, ktoré ma namlsalo na druhú sezónu. Mám to štastie že na ňu nemusím čakať. 100% Disney plus ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl. Vyvážený mix humoru, akce, výborného finále a lahůdkového nalákání na další sérii, která může být zcela jistě mnohem epičtější a okázalejší, než zemitá jednička. Vlastně osmička je několk highlightů sestříhaných za sebou do jednoho celku. Waititi na to jde chytře a s citem. Funguje mu vše. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama