Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Jon Favreau a Dave Filoni zachránilo Star Wars! Pamatuji se, jak jsem zhruba touto dobou před dvěma lety viděl trailer na první sérii a nebyl jsem z toho bůhvíjak odvařený. Ale výsledek mě osobně úplně odpálil a i po zhlédnutí druhé řady tomu není jinak! Mandalorian si udržel vysoce nastavenou laťku a pokračuje v parádním představení. Nikdy jsem nebyl nějaký obří fanoušek ságy SW, ale díky tomuto počinu od Disney jsem se do toho univerza fakt malinko zažral. Krásné lokace, zajímavé dílčí zápletky, výborná akce s vymazlenou choreografií, nezapomenutelná hudba (ten hlavní motiv se mi opět bude ve hlavě přehrávat dost dlouho), chladný Mando v hlavní roli a v neposlední řadě Grogu AKA Baby Yoda (malý zeleňáček si to zase krade pro sebe). Závěr správně epicky bombastický, ty finální dva díly (rafinérie a útok na křižník) adrenalinová pecka. Opravdu málo mi chybí k plnému počtu. 8,5/10 ()

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice jen dalších osm "nijak" natočených epizod čistého fanservisu s jalovými scénáři podprůměrné videohry, ale přesně to se od Mandaloriana očekávalo a víc od něj ani nechci. Snad teda přinese těch deset seriálových spinoffů Disney dost peněz, odvahy a dobré vůle na to konečně zahájit produkci čehokoli, co prostě půjde zcela opačnou cestou (ideálně samozřejmě trilogie Riana Johnsona). ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria pokračuje v zabehnutých šľapajach a každá epizóda funguje nezávislé od seba ako jedna samostatná misia. Prvé štyri časti na rovnakej úrovni, no keď sa prehupneme do druhej polovice ide to stále k lepšiemu až do finále po ktoróm je jasné že išlo o udalosť roka a najlepšie Star Wars od Rogue One. Veľa známych postáv, na seriál výnimočné dobré efekty, výprava a pomaly sa z Mandaloriana stáva jeden z mojích obľúbených projektov. 9/10 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (9,5/10) : Nemá cenu se bavit o tom, jaký je Mando fenomén. Všichni ho milujeme a nedáme na něj dopustit. Je to hlavně tím, že na seriálu pracují lidé, kteří milují Star Wars. Jde to na jejich řemesle hrozně vidět. Vztah Manda a Grogu je největším tahounem celého vesmírného dobrodružství. Sice se každý díl zakládá na tom, že Mando někam přijede a něco potřebuje. Určitá spojka mezi úkolem mu, ale řekne, že to pro něj udělá jenom tehdy, když Mando udělá něco pro něj. Takže je to takové plnění questů. Ne, že by se na to plnění dobře nedívalo.. Každý úkol je unikátní nápaditý. Věřím, že skalní fanoušci Star Wars měli při sledování několikrát nerdgasmus. V mém případě se jednalo pouze o pocit absolutního štěstí. Miluju to a nemůžu se dočkat až uvidím zase naše milované pospolu a budu sledovat jak neskutečně rozkošný je náš miláček Grogu. May to force be with us! Nejlepší epizoda: Chapter 16: The Rescue (S02E08) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je rozhodně lepší než ta první. Líbí se mi ten westernový a samurajský styl seriálu. Miluju ty postavy, hudbu, Baby Yody, a ten FANSERVIS! Ano může se zdát, že fanservis je tlačený na pilu, ale pro fanoušky je to dvojitý orgasmus. Krásně se na to kouká potom. Giancarlo Esposito potvrzuje, že hrát záporáka je jeho druhý jméno, neskutečně mu to sedne, viz Breaking Bad. Závěr téhle série je to nejlepší co nám Star Wars předvedlo od dob Pomsty Sithů, byl to nepopsatelný zážitek. Jon Favreau a Dave Filoni may the force be with you! Už aby byla třetí řada! MILUJU TO! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (100)

  • Táto epizóda si urobila žarty aj z jedného obľúbeného nedostatku vo svete Star Wars. Keď má Mythrol prejsť k ovládaniu reaktora, odmieta to so slovami: „Nie je tu žiadne zábradlie.“ Zábradlie nad hlbokými a nebezpečnými miestami chýbalo už na Hviezde Smrti, kde musel podobne nebezpečnú cestu absolvovať Obi-Wan. Zábradlia chýbali aj na pristávacej rampe v Oblačnom meste na planéte Bespin či na lávkach pri súboji s Darth Maulom a tento nedostatok bol terčom posmechu už od roku 1977. (ČSFD)
  • Vodný mesiac Trask je obývaný predovšetkým rasami Mon Calamari a Quarren. Obe nám boli predstavené už v originálnej trilógii a obe pochádzajú z planéty Mon Cala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama