Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako druhá séria pripomína zásadné sci-fi, či iné žánrové klasiky. Prvý diel odkazoval na Dunu, druhý okrajovo na Votrelca a Impérium vracia úder, tretí na všakovavé vesmírne vodné planéty a ich príšerky (Cthulhuovské postavičky vo veľkosti dospelého človeka, či nebodaj i Costnerov Vodný svet?), piaty na samurajské filmy, šiesty na klasické westerny a siedmy bol vojnovou drámou pripomínajúcou infiltráciu do nacistického tábora. Štvrtý diel pripomenul zápletku epizódy 9 z nešťastnej Disney trilógie. Posledná časť série priamo premostila na staručkú epizódu 6 a nejeden fanúšik v závere ujúkal blahom, či slzičku vyronil. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhá série je v porovnání s první úplně někde jinde. Pocitově jednička obnášela jen toulání se po galaxii, chytání zločinců, či řešení vesnických problémů. Dvojka provedla neskutečný posun a téměř každý díl této série Mandaloriana přinášel mnoho skvělých inovací, postav, narážek či zvratů. Děj se čím dál víc napojuje nejen na hlavní filmy. Beze srandy autoři dokázali spravit pachuť z nové trilogie a co víc, zvládli značku Star Wars dostat zase mezi elitu. Teď jen věřit, že ještě nedosáhli vrcholu a že se celkově Disney ponaučilo ze svých chyb. ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. - Já... Já to tak nehorázně zbožnuju ❤️ 2. série je dechberoucím zážitkem a skvělým navázaním a pokračováním na první sérii. Ten fan servis, který již byl v 1. sérii přislíben nijak neničí příběh. Naopak ho neuvěřitelně pozvedává do výšin. 1. epizody začínají velice slibně. Shledáváme se se známými postavami plno vynikající akce. 3 ep kdy vidíme Mandaloriany z Clone Wars. Ten moment kdy Mando skříží cesty s Ahsokou Tano a Mando pak získá kopí z Beskaru. Nebo 6. epizoda, která kompletně zlomí příběh a objeví se Boba Fett. Nebo 7 epizoda, ten moment kdy si poprvý za celý seriál Mando sundá helmu, kterou si nesundal od utlého dětství, je tak vynikající. No a to finále. To nejde ani popisovat slovy. Každý fanda musel u toho stříkat. Ty emoce když se Mando s Gruguem loučil a sundal si před ním helmu. A pak ta úžasná podtitulkovka. Jon Favreau s Donem Filonim jsou naprostí bohové a vymyslet takový seriál dokáže jen mistr svého oboru a herci zde předvádějí famózní herecké výkony a Göransson se svou hudbou v tom jen utvrzuje. Nemohu se dočkat 1.3. na 3. sérii. Tento seriál čeká ještě slibná budoucnost. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Podobně bych to viděl jako první sérii, jenže zde dávám o něco vyšší hodnocení, bylo to přeci jen celkově o něco lepší. Akce zde bylo opět hodně (až moc), postavy mě teda bavily o něco více a příběhově to stejně nebylo až tak záživné, ale každý díl bylo na co se dívat. Z tohoto seriálu nejsem tak unešený jak ukazuje hodnocení, ale k zahození není. Ve finále mě potěšil jako cameo Luke Skywalker v mladé podobě (pc úpravy pomohly). Nicméně, na další sérii se celkem těším a třeba se to ještě o něco víc vylepší ()

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to sice jen dalších osm "nijak" natočených epizod čistého fanservisu s jalovými scénáři podprůměrné videohry, ale přesně to se od Mandaloriana očekávalo a víc od něj ani nechci. Snad teda přinese těch deset seriálových spinoffů Disney dost peněz, odvahy a dobré vůle na to konečně zahájit produkci čehokoli, co prostě půjde zcela opačnou cestou (ideálně samozřejmě trilogie Riana Johnsona). ()

Galerie (131)

Zajímavosti (97)

  • Vodný mesiac Trask je obývaný predovšetkým rasami Mon Calamari a Quarren. Obe nám boli predstavené už v originálnej trilógii a obe pochádzajú z planéty Mon Cala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama