Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (74)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodriguez je z epizody znát. Akcí nabitá epizoda ale vůbec nepřesvědčila, protože to bylo až příliš hnaný na cool záběry. Mando běhal sem a tam, Stormtroopeři běhali a lítali sem a tam a celé to nemělo ani hlavu ani patu. Akce nudila, byla tam přidaná jen pro wow efekt. Na konci místo nadšení přišla spíš úleva, že už to mám za sebou. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl dostal za úkol zrežírovat svérázný Robert Rodriguez, který to má velice blízko ke Q. Tarantinovi (přeci jen spolu na několika filmech spolupracovali), no a podle toho to taky vypadá. Další šťavnatá epizoda plná akce, únosů a starých známých. 2. série si drží nadstandardní tempo. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extra akčné pokoukáníčko. Nie som moc veľký fanda oživovania mŕtvych postáv, ale pri Boba Fettovi som rád, že sa to stalo (rovnako to platí aj u Maula). Pretože vo filmových projektoch sa dospelý Boba v podstate iba mihol a my sme si ho vôbec neužili. Dá sa povedať, že už len touto epizódou si to vynahradil. Ja dúfam, že si ho ešte užijeme. Čakal som, že sa nejakým spôsobom vnútorne pozrieme na Groguove spojenie so silou, ale OK. Možno sa v budúcnosti dozvieme, čo vlastne videl. Super epizóda. ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mi splnil zase jeden dlouholetý sen. Prostý muž, razící si cestu galaxií, dokazuje, že je i na stará kolena stále ještě klasa. Lovec odměn je sice komplikovaná profese, ale zjevně ne pro toho nejlepšího, který se tím živil ještě dřív, než si Din Djarin poprvé hrál v kotelně mandalorianského sirotčince na horníka. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky jedna velká akční scéna, která vytvořila podklad pro finální epizody a vedle toho vrátila do kánonu jednu legendární postavu a dala ji prostor zazářit. A to se rozhodně povedlo. Jen trochu škoda, že planeta tentokrát působila hodně nudně, jedna z věcí, na které se těším každý týden je vedle rozvíjejícího se vztahu dítěte a jeho nevlastního otce, je vždy i ta fauna, flóra a scenérie na pozadí děje. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Runy, které jsou vidět kolem kamene na Tythonu, když se s ním spojí Grogu, jsou Jediské runy, které již byly použity ve hrách ze světa Star Wars a také v seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Runy jsou inspirovány grafickým konceptem od Ralpha McQuarrie, který vytvořil již pro Star Wars Epizodu IV (1977). I přesto, že význam písmen jednotlivých run je znám, tak nejsou bohužel na kameni na Tythonu dost dobře vidět, aby bylo možné text „přeložit“. (Sidarius)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Reklama

Reklama