Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (124)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne vydarena cast, hodna sveta SW. Presne tak uletene, ako este mozeme privierat oci a vsetko pekne "spapat". :) Zabavne a to je to najhlavnejsie plus. Cakal som, ze v celej serii uvidime viac ako len dvoch jedi-ov. Ti, ktorych sme videli vsak neboli ziadne orezavatka. Troska toho pribehu. Spokojnost. Skoda, ze predosle casti nedosahovali tejto urovne. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Star Wars od Pomsty Sithů. Ani nedokážu popsat slovy jaký zážitek byla závěrečná epizoda 2 série. Bylo to nečekané a krásné zároveň. Pokud jste ještě tuto epizodu neviděli, tak doufám, že vám to někdo nevyspoileruje, jelikož to co se v tomto dílu stalo, je pro fanouška Star Wars předčasný dárek k vánocům. Jon Favreau a Dave Filoni mockrát DĚKUJI! May the force be with you. P.S. A ano plakal jsem a jak moc :). ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda je skvělá, ale těch posledních pár minut je tak esenciální fan service a nerdgasm, že se jim podařilo s přehledem zastínit asi úplně vše, co ten seriál zatím nabídl. Navíc to finále ani nepůsobí nikterak samoúčelně jako obdobná scéna v Rogue One. Prostě krása, z níž jsem byl nadšený a dojatý jako z těch nejlepších momentů filmových SW... ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten pocit, kdy řveš jak malej kluk a přitom ti je třicet pět. Neskutečná jízda se strhujícími výkony protože na konci přijde i samotný .... ! Něco, co tu od Impérium vrací úder nebylo. Totální kulervoucí jízda s lahůdkovým Giancarlem Espositem! Doufám, že ho ještě budeme potkávat, protože to, co tu předvedl, je paráda. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Jednu jedinou hvězdičku musím strhnout, protože ten ne zcela povedený deepfake mě opravdu velice rozhodil. Měli obsadit Sebastiana Stana a bylo by to mnohem lepší. Chápu ale, proč se rozhodli pro tento způsob, a určitě si časem zvyknu. Budoucí pátou hvězdu tedy nevylučuji. Jinak naprosto úžasná epizoda, trochu předvídatelná, ale stejně skvělá. Hned jak jsem viděl onen samotinký X-Wing, začal jsem divoce rozhazovat rukama všude kolem sebe, a to samé se pak stalo ještě během post-credit scény. Fortunovo (rychlé) cameo potěšilo, a když Boba převzal trůn, vykřikl jsem radostí. Mimochodem také ale doufám, že Grogu nezůstane v Lukově akademii, protože bych jen nerad zjistil, že zemřel rukou Bena Sola... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Keď Din Djarin (Pedro Pascal) porazí Moffa Gideona (Giancarlo Esposito), vezme mu Darksaber, ktorý svojmu vlastníkovi dáva právo vládnuť na Mandaloreom. Keď ho chce darovať Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), Gideon mu povie, že ona ho nemôže prijať ako dar, musí ho vyhrať v boji. To však spôsobilo určité nejasnosti, nakoľko v seriáli Star Wars Rebeli (2014) ho Bo-Katan prijala ako dar od Sabine Wren. Jedným z dôvodov, pre ktoré ho možno teraz nemôže znovu prijať ako dar, je, že oň prišla, čím sa stala nehodnou vlastnenia Darksaberu. Keby ho získala späť v súboji, dokázala by, že si ho zaslúži. (ČSFD)
  • Epizóda bola vydaná deň po smrti Jeremyho Bullocha, ktorý si zahral postavu Bobu Fetta v originálnej trilógii. (ČSFD)
  • Jediná epizoda v celé sérii, která má potitulkovou scénu. (UncleMorty)

Reklama

Reklama