Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic neubralo z lesku helmy téměř neviděného Pedra Pascala (pokud se nemýlím, tak se v 3. sezoně objevil pouze ve flashbacku na 2vteřiny) a jeho zeleného skřítka. Opět akorát jednoduchý zbytečně nekomplikovaný příběh a naprosto skvěle zvládnutý velkoprodukční vizuál. Fakt nádherná práce, masky, prostředí, nejrůznější tvorečkové, akční scény. Chvála, chvála.. ()

kesty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

najlepšie vyzerajúci sci-fi seriál súčastnosti, to bez debaty. a väčšie scenáristické prepojenie deju svedčí, aj keď epizodickosť mi predtým nejako nevadila. humor stále funguje, hudba je stále fantastická, Mando je stále nablýskaný a seriál skvelo dotvára (alebo prezentuje) pre mainstream dosiaľ nepoznaný lore. chvíľami som zabúdal, že sledujem Star Wars, čo je po novej trilógii a suchých spin-offoch vlastne dobré znamenie. Gideon je už ale prevarený, uvítal by som iného padoucha a zapojil ešte trochu viac realizmu, lebo pri niektorých pasážach som sa musel naozaj veľmi premáhať, aby som nad nimi moc nepremýšlal :) inak ale veľmi dobrá séria, kvalitatívne absolútne porovnateľná s predošlými (miestami aj lepšia, aspoň za mňa). This is the Way. ()

Reklama

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejslabším počinem ze všech tří ale to neznamená že by byla špatná, jsou tam díly který si vyloženě užijete ale jsou tam bohužel i takové které člověka zas až tak nenadchnou. To se v případě předchozích dvou sérií u mě nestalo ani u jednoho dílu že by mě nebavil. Rozhodně ale stojí za shlédnutí stejně jako předchozí dvě a Boba Fett. Za mě 8.5/10. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, abych trochu zvýšil hodnocení, ale také proto, protože jsem se furt bavil a s radostí koukal. Ano některé díly nebyly tak dobré jako poslední 2, ale u seriálu nemůžete čekat, že každý díl bude velká bitva. Navíc Mando už je tak stavěný, že se zde odbočuje na vedlejší mise a trochu se to universum rozšiřuje. Grogu sice zde svůj význam moc neměl, ale v posledním díle to odčinil. Dobré interakce mezi postavami, celkově svět, efekty a choreografie byly supr. Jedna hlavní záporná postava se mohla ukázat klidně o něco dříve. Celkově jsem ale zvědav, co se se zemí Mandaloru stane dále nebo už stalo, protože o tom nic nevím. Mandalorian je prostě typ seriálu, který mě bude bavit ať se tam bude dít cokoliv, už je to tak nastavený. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší série, jejíž jednotlivá dobrodružství zaostávají za předchozími. Rámcový příběh je sice dobrý, nepředvídatelný a někam se posouvá, na druhou stranu trpí strašlivými, ba až amatérskými scenáristickými nedodělky (stačí si spočítat, kolikrát v rámci série rozhodne o vývoji náhoda nebo naprosto irelevantní rozhodnutí kohokoliv - a jak často se takové rozhodnutí stane správným a snadno proveditelným, přestože křičí imbecilitou na třicet parseků). Navzdory výše napsanému ale Mandalorianovi zůstává to hlavní, proč na něj koukat (alespoň pro mě): je prostě zábavný a kvalitně ošetřený. Pokles sledovanosti je plně pochopitelný - snad se nehezká situace v pozadí projektu nějak vyřeší a nebude třeba v brzké době zavírat vrátka. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • U baru na základně Adelphi Nové republiky můžeme vidět sedět Trappera Wolfa, kterého nehraje nikdo jiný než Dave Filoni – režisér, scenárista a tvůrce několika seriálů ze světa Star Wars. Sedí hned první zprava v pro něj s typickým kloboukem. (Veskoslav)
  • V dílně Peli Motto (Amy Sedaris) můžeme najít tyto droidy: DUM-series pit droid, GNK power droid, WED-15-77 přezdívaný Treadwell a série BD. (Veskoslav)
  • Bezpečnostní hlas, který promlouvá a uděluje instrukce nejprve v lodi Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) a posléze ve vysokorychlostní „tubě“, patří Catherine Taber, která například dabovala senátorku Amidalu/Padmé v seriálu Klonové války (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama