Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môj obľúbený seriál sa konečne po rokoch vracia späť. Priniesol 8 nových epizód. A každá z týchto epizód vo mne vyvolala iné pocity. Ale jedno čo majú všetky tieto epizódy spoločné je, že hlavnou postavou už nie je Din Djarin. Je to veľmi prekvapivé ale dej sa síce točí aj okolo neho, ale najmä sa teraz sústreďuje na Mandaloriánov ako celok. Nečakal som nič dobré, ale ono to nebolo až také zlé. Bolo to už také pekné rozprávkové Star Wars, s kvapkou násilia. Určite najhoršia epizóda bola bezkonkurenčne epizóda 6. Táto epizóda bola po prvé nudná a po druhé trápna. K tomu sa tam ešte objavili Lizzo s Jackom Blackom (dnes idem na Super Maria tak dúfam tam bude dobrý), oni dvaja boli veľmi katastrofická dvojica. Celý ten nápad, že sa Moff Gideon vráti je nekreatívne. Jednoducho je to presne to isté ako to bolo v druhej sérii. Akurát, že tu Gideon má beskarový oblek a má armádu imperiálnych "Mandaloriánov". Je veľmi fascinujúce, že Giancarlo Esposito hrá postavu Gusa Fringa (Breaking Bad) či Antona Castilla (Far Cry 6) rovnako ako Moffa Gideona. Nehovorím, že to je zle, ale on fakt vie ako hrať záporákov. Posledná epizóda vo mne vyvolala veľmi zmiešané pocity. Na jednu stranu to malo šmrnc, pretože nestáva sa vždy, aby ste videli Mandaloriánov tak pokope bojovať. A na druhú stranu ten koniec? Fúha, ten koniec bol fakt slabý. Niekto by proste mal pochopiť, že zakomponovať do drsného seriálu cute postavu (Grogu), môže narobiť takzvaný mišmaš. Ja mám rád Grogua, ale niekedy ako presne n konci tretej série, to bolo moc. Avšak môj celkový dojem z zatiaľ poslednej série je kladný. Ja som spokojný. Som zvedavý na Ahsoku no... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že většina projektů Star Wars už definitivně přejde do módu, že primárním zaměřením je všemožný merch, který ze značky plyne a k tomu jsou uzpůsobené veškeré projekty. Třetí řada Manda je vesměs primárně pouťovou atrakcí, která ve většině dílů nemá žádný děj, jen ale efektivně vypadá. Když v průběhu třetí řady došlo k oznámení filmu od Filoniho, tak je v současné situaci dle mého jasné, že všechny projekty budou postupně směřovat k tomuto filmu a jen tak po drobkách nastinovat děj směrem k tomuto filmu a postupně propojovat jednotlivé aspekty. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VEDL SIS DOBŘE PRCKU…“ Tohle už nejsou jen epizody, ale skutečnej příběh! Parádní sci-fi pohádka s roztomilým Groguem, ve který se objeví i legendy Christopher Loyd  nebo Jack Black. Asi kurva lepší než Mrazík… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postavu „Grogu“ vytvořil režisér a scénárista Jon Favreau. Vedla ho k tomu snaha víc rozvést příběh Yody a jeho druhu, rytířského řádu Jediú. 2.) Filmová loutka „Grogu“ má cenovku cca 5 mil. USD. 3.) Thx za titule „Martina Ivančíková“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze třetí sérií se tak nějak vytratila ta epizodnost jednotlivých postav, která působila, jako když Mandalorian díl co díl řeší vedlejší úkoly a hlavní vlastně totálně hází za hlavu.  Tedy přesně tak, proč mě tento seriál tak moc bavil. Tady je to tedy spíše naopak . Více se to tváří už jako konstantně samostatná série o sjednocení Mandalorianů a jejich boj za vlast. Bylo to dobré, mělo to vysloveně super momenty, ale nejlepší to stejně bylo, když se objevili mimo Mandalor a na scéně se zjevil Jack Black a Christopher Lloyd. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalá expozice, rozestavení pěšců na šachovnici až k mistrovskému finálovém dvojdílu, který si co do rozmachu nezadá s filmem. Skvělé využití Bo a získávání respektu vůči Mandovi. Snaha o epizodičnost se trochu bije s vyprávěním většího příběhu, ale nakonec to do sebe všechno pěkně zapadne. Vždycky to podrží skvělý Grogu, který už jede na jistotu a ukazuje, že si vybral správně. Vynikajicí závěr! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Klonoví vojáci, kteří napadali senátní ochranku spolu s Kelleran Beq (Ahmed Best), patří k tzv. Shocktrooperům – vojákům, kteří se specializovali na lov nebo ochranu důležitých osob. (Veskoslav)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)

Reklama

Reklama