Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

AngelG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelný pokles oproti předchozím řadám, ale i tak to naštěstí není tak katastrofální, jak se z toho lidi hroutili. Mando už není hlavní postava, je dost odsouvaný a dává prostor více postavám, což na jednu stranu funguje, na druhou to člověku chybí, že už to není pouze provázení Din Djarina a Grogu, kteří objevují, zachraňují apod. Vím, že hodně lidí bylo i naštvaných jak se postavili k postavě Bo-katan, mě osobně to nevadilo a dávalo to smysl. Celkově mi tahle řada přišla jakoby úplně nevěděli co vlastně dál. Je tam velká recyklace už viděného a ano sice se to v něčem posunulo, hlavně co se Mandalorianů týče, ale za 8 dílů by člověk čekal víc. Tak uvidíme co přinesou pokračování. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část třetí sezóny měla velmi pomalý rzojezd, člověk z toho cítil, že tvůrcu tak nějak nevědí, kam chtějí příběh směřovat, ostatně sami přiznali, že nemají vymyšlený konec seriálu. Ani se nedivím, že čísla sledovanosti poněkud kolísaly, samozřejmě covidová čísla byla jedinečná, leč i já jsem ke konci dva díly úplně vynechal a nakoukal je až před koncem sezóny. Dost mě překvapilo, jak v posledních několika dílech tvůrci dost šlápli na plyn co se týče výpravy a finále je vyloženě prošpikované cgi v jedné obří bitvě, na kterou se fakt pěkně koukalo, možná by se neztratila ani na plátně. Jsou to sice více obrázky nežli příběh, ale seriál pořád má Pedra Pascalla, který seriál neskutečně táhne kupředu, což bylo i dobře vidět na "spin-offu" s Bobem Fettem. Třetí řada přišla tak nějak z neočekávání a prostě tu byla, tu čtvrtou si dám za pár let zase rád. PS : Přidávám se k lidem, kterým už nyní chyběla Gina Carano. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, abych trochu zvýšil hodnocení, ale také proto, protože jsem se furt bavil a s radostí koukal. Ano některé díly nebyly tak dobré jako poslední 2, ale u seriálu nemůžete čekat, že každý díl bude velká bitva. Navíc Mando už je tak stavěný, že se zde odbočuje na vedlejší mise a trochu se to universum rozšiřuje. Grogu sice zde svůj význam moc neměl, ale v posledním díle to odčinil. Dobré interakce mezi postavami, celkově svět, efekty a choreografie byly supr. Jedna hlavní záporná postava se mohla ukázat klidně o něco dříve. Celkově jsem ale zvědav, co se se zemí Mandaloru stane dále nebo už stalo, protože o tom nic nevím. Mandalorian je prostě typ seriálu, který mě bude bavit ať se tam bude dít cokoliv, už je to tak nastavený. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VEDL SIS DOBŘE PRCKU…“ Tohle už nejsou jen epizody, ale skutečnej příběh! Parádní sci-fi pohádka s roztomilým Groguem, ve který se objeví i legendy Christopher Loyd  nebo Jack Black. Asi kurva lepší než Mrazík… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postavu „Grogu“ vytvořil režisér a scénárista Jon Favreau. Vedla ho k tomu snaha víc rozvést příběh Yody a jeho druhu, rytířského řádu Jediú. 2.) Filmová loutka „Grogu“ má cenovku cca 5 mil. USD. 3.) Thx za titule „Martina Ivančíková“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze třetí sérií se tak nějak vytratila ta epizodnost jednotlivých postav, která působila, jako když Mandalorian díl co díl řeší vedlejší úkoly a hlavní vlastně totálně hází za hlavu.  Tedy přesně tak, proč mě tento seriál tak moc bavil. Tady je to tedy spíše naopak . Více se to tváří už jako konstantně samostatná série o sjednocení Mandalorianů a jejich boj za vlast. Bylo to dobré, mělo to vysloveně super momenty, ale nejlepší to stejně bylo, když se objevili mimo Mandalor a na scéně se zjevil Jack Black a Christopher Lloyd. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (41)

  • Poprvé se na obrazovce ukážou tzv. Imperiální komanda, která byla pouze v rámci „Star Wars Legends“. V rámci „Legends“ a zejména v knížce „Order 66“ to byly nástupnické jednotky republikových komand nejlepších klonů. Zde jsou spíše nová verze Imperial Super Commando. Je teorie, že Moff Gideon (Giancarlo Esposito) v této „tradici“ pokračuje a jeho elitní beskarem pokrytá komanda jsou ve skutečnosti klony. Návrh jejich zbroje vychází z původního návrhu pro Imperial Super Commando, které jsme mohli vidět v rámci seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014). (Veskoslav)
  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • Ve stínové radě je druhý zprava Brendol Hux, kterého si zahrál Brian Gleeson. Je to otec generála Armitage Huxe z nové trilogie, kterého hrál jeho bratr Domhnall Gleeson. Brendon Hux měl na starost výcvik dětských kadetů, kdy inspiraci vzal z výcviku rytířů Jedi ještě z dob služby v republikové armádě, kde přímo spadal pod jedijské velení. Tento program pak sloužil i jako výcviková metoda Prvního řádu, který ji převzal a kdy unášel děti, z nichž cvičil vojáky. Tento osud potkal Finna, kterého hrál John Boyega v Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)

Reklama

Reklama