Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando je zpátky bejby (Yodo)! Doufal jsem v podobný "short film" o vedlejším dobrodružství, jakým byl lov Kraytského draka na začátku druhé série. Nakonec jsem dostal přímý skok do děje, což je pochopitelné, protože uběhla nějaká doba od druhé série a je třeba stanovit vše od začátku. První díl přináší známé tváře a místy, ale jinak a je super vidět ten vývoj galaxie a stopu jakou náš hrdina zanechal. Nastavuje nám to potenciální cestičky do budoucna a i když se mi nelibí podzápletka s droidem, tak je fajn, že to aspoň není tak snadné. Co oceňuji je ten stejný skvělý westernový feel divokého vesmíru, novou frakci pirátů, která zatím působí skvěle, hlavně co se týká designu a kostýmu a nakonec, že cesta na Mandalore, kterou chce Mando podniknout, nepůsobí vůbec snadně! Krásná vykopávka, která navnazuje na celou sérii. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Říkám to pořád, ale Jon Favreau a Dave Filoni by měli nahradit Kevina Feige pro MCU, protože to, co udělali se Star Wars Mandalorianem .... to je prostě the best. Neskutečný a dokonalý. Bohužel roztahaný na díly (ale to už je úděl seriálů) Chci víc a to teď hned :D Grogu, Din, Karga .... vše naprosto perfektně sedí a Star Wars universe se dere rozhodně tou správnou cestou :) Od nové trilogie si Jon Favreau řekl, vytvořím nový lore a žádný legends. Prostě tak to je a hotovo. A já mu za to líbám nohy :) Neskutečný, skvělý, báječný, ale jen jeden díl za týden .... to asi porodím Grogu :D ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, pardon, ale tohle po Andoru působí jako chudý příbuzný z řad sobotní ranní pohádky pro děti. Fan-project s lepším CGI, který sice pravověrným fanouškům "filoni-verse" nabídne přesně co chtějí, ale mně to přijde jako málo. Na těch 35 minut to zabaví a nudou u toho nepojdete, ale je to prostě a jen papundeklová a poněkud infantilní vycpávka času bez pořádné výpravy a podle zajetého mustru. Aspoň, že ta westernová atmosféra pořád funguje. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ten nesmírně krátký 58 sekundový ohled "v minulých dílech jste viděli" bych někomu vrazil facku, protože od konce 2. série se toho stalo daleko více, a pokud jste neviděli Bobu Fetta, můžete být lehce ztraceni. Nicméně už 1. epizoda 3. série mě bavila daleko více, než celý Boba Fett (až na ty 2 klíčové epizody). Je to opět hravé, vtipné, roztomilé, pěkně natočené a postavy jsou napsány na jedničku. Ale tak na to jsme u tohoto seriálů už zvyklí, že? ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě poněkud slabší rozjezd, který mě sice ze začátku povalil vlnou sentimentu, ale v průběhu jsem se nemohla ubránit pocitu, že je celý díl jaksi "poslepovaný". Žádná konzistentní příběhová linka a snaha o přivedení jedné z postav zpět "k životu" mě poněkud zklamaly, i když jsem opravdu velký fanda Mandaloriana. Snad se jedná pouze o rozjezdový díl a ty další budou o něco lepší. Jen upřímně doufám, že všichni, kdo se k Mandovi s 3. sérií vrátili, viděli Book of Boba Fett, protože bez něj si umím představit to obrovské zmatení z návratu jedné ikonické postavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)
  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)

Reklama

Reklama