Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

AngelG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně znatelný pokles oproti předchozím řadám, ale i tak to naštěstí není tak katastrofální, jak se z toho lidi hroutili. Mando už není hlavní postava, je dost odsouvaný a dává prostor více postavám, což na jednu stranu funguje, na druhou to člověku chybí, že už to není pouze provázení Din Djarina a Grogu, kteří objevují, zachraňují apod. Vím, že hodně lidí bylo i naštvaných jak se postavili k postavě Bo-katan, mě osobně to nevadilo a dávalo to smysl. Celkově mi tahle řada přišla jakoby úplně nevěděli co vlastně dál. Je tam velká recyklace už viděného a ano sice se to v něčem posunulo, hlavně co se Mandalorianů týče, ale za 8 dílů by člověk čekal víc. Tak uvidíme co přinesou pokračování. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Třetí série Mandaloriana se opravdu vydařila! Vše začíná šlapat už v prvních epizodách. Scénáristi skvěle pracují s postavami jako Bo-Katan, Mandem nebo Groguem a jejich vztahy. Seriál nás vystavuje skvělým napětím a výborně nasnímanou akcí. Je tu vidět, že tvůrci pracovali s vyšším rozpočtem. Vidíme více vesmírné akce, lokací (zejména Mandalore), lepší animace atd. Vrácí se nám téže i stejnojmenný záporák, kterého si neskutečně dává Giancarlo Espisito. Dále nehorázným způsobem jsem si užíval Mandaloriany a tu zápletku na znovuzískání Mandaloru a poslední dvě epizody byly naprostým peakem. Stále se nemohu nabažit toho jak to dál bude celý pokračovat. I když se za mě jedná o nejslabší sérii seriálu tak či onak ji mám neskutečně rád a Jon Favreau své dílo miluje a dává do toho vše. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic neubralo z lesku helmy téměř neviděného Pedra Pascala (pokud se nemýlím, tak se v 3. sezoně objevil pouze ve flashbacku na 2vteřiny) a jeho zeleného skřítka. Opět akorát jednoduchý zbytečně nekomplikovaný příběh a naprosto skvěle zvládnutý velkoprodukční vizuál. Fakt nádherná práce, masky, prostředí, nejrůznější tvorečkové, akční scény. Chvála, chvála.. ()

kesty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

najlepšie vyzerajúci sci-fi seriál súčastnosti, to bez debaty. a väčšie scenáristické prepojenie deju svedčí, aj keď epizodickosť mi predtým nejako nevadila. humor stále funguje, hudba je stále fantastická, Mando je stále nablýskaný a seriál skvelo dotvára (alebo prezentuje) pre mainstream dosiaľ nepoznaný lore. chvíľami som zabúdal, že sledujem Star Wars, čo je po novej trilógii a suchých spin-offoch vlastne dobré znamenie. Gideon je už ale prevarený, uvítal by som iného padoucha a zapojil ešte trochu viac realizmu, lebo pri niektorých pasážach som sa musel naozaj veľmi premáhať, aby som nad nimi moc nepremýšlal :) inak ale veľmi dobrá séria, kvalitatívne absolútne porovnateľná s predošlými (miestami aj lepšia, aspoň za mňa). This is the Way. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bait and switch dokonán a Kathleen Kennedy se to tedy opravdu podařilo - zaškrtila i tu poslední slepici, co snášela zlatá vejce a SW jsou definitivně mrtvá záležitost. A normies s consoomers tu slintají blahem a dávají 5* jak smyslů zbavení. Ti aspoň trochu vnímající či mající více než 5 mozkových buněk se diví, proč je S3 tak zvláštní či stále ještě kladou otázky, proč se Mando objevil ve dvou epizodách The Book of Boba Fett, jelikož jim to (oprávněně) stále nedá spát a vrtá hlavou i po roce od toho megaprůseru, kterým TBBF byl. Stručně řečenmo, za vším je vnitřní boj v Disney, který se za ty uplynulé roky v Disney odehrával a který bohužel Favreau pro tuto chvíli prohrál. Kathleen Kennedy se svým nohsledem Filonim převzali otěže nejdřív nad TBBF a následně i nad S3 Manda, aby zvrátili návrat Lukea v Mandovi a tím pokus Favreaua o vyškrtnutí sequelů z kánonu. Favreau toto bohužel neustál a ač je pod S3 Manda formálně podepsán, je veřejným tajemstvím, že nad S3 zlomil hůl a celá jela jen podle not Filoniho a KK. Jediné, čím se lze pro tuto chvíli chlácholit je to, že čísla sledovanosti S3 jsou katastrofální a společně s dalšími SW průsery (Ahsoka) a totálními sračkami (Acolyte), které se nám Disney chystá vmést do tváře, je toto snad prvním hřebíčkem do rakve KK. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Po příletu na Nevarro můžeme v pozadí vidět bílý protokolární droid K-3PO. Tyhle jednotky patřily mezi nejdražší na trhu a jasně to ukazuje, jak moc se Nevarro rozrůstá a obchodně kvete. (Veskoslav)
  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)
  • Během zasedání stínové rady Impéria je zde jedna zajímavá a významná postava – kapitán Gilad Pellaeon. Pravá ruka velkoadmirála Thrawna se poprvé představuje „naživo“. Jeho lodí byl hvězdný destruktor Harbinger. Poprvé jej ale z temnoty Star Wars Legends přivedl už seriál Star Wars Povstalci (od r. 2014), a to konkrétně dvojepizoda Family Reunion and Farewell. Hlas mu propůjčil Jim Cummings, který daboval Hondu Ohnaku. Samotná postava si pak odbyla knižní premiéru v roce 1991 v knize „Dědic Impéria“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama