Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (72)

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

jim_clark65 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tak očividné to ani nemôže byť :D , z Manda je len čistá stupídna prvoplánová videohra, ktorú by ste dostali, ako CDečko niekde v cereáliách, do toho ešte používajú celý seriál, ako promo pre toho "alzáka", o ktorom každý prízemne uvažujúci človek povie: "ááh, no nie je ten Grogu tak chutnučký?".  Tento diel, akoby pokračoval v logike a kvalite tam, kde príbeh Manda naposledy skončil = v Boba Fettovi, napr. súboj s tým krokodílom absolútne nedáva zmysel, len lacná sprostosť, ktorá nič nenadstavila len zo seba ostatní Mandovia urobili hlupákov. Taktiež, rôzne prestrihy na "Alzáka" sú asi nejakou zúfalou snahou odvrátiť pozornosť od otrasného a miestami nelogického scenára. (ako napríklad v úvode pri rozhovore Manda s kováčkou) Snáď sa to v ďalších dieloch vylepší ale veľmi by som v to neveril, infantilný Filoni spolu s Favreauom sa budú zjavne len točiť v kruhu a celá táto séria bude podobná úrovni Boba Fetta alebo nebodaj až Kenobiho. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam!! Mandalorian je zpátky a nesmírně jsem se těšil. První díl jede od začátku do konce, představuje nám piráty a staré známé tváře. Opět vizuál je krásný, hudba je skvělá, ale děj se bude muset ještě dovyprávět trochu, protože bych se nedivil, kdyby nějací diváci byli zmatení. Jinak za mě nesmírná spokojenost zatím. Hodnocení: 8,5/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn úvod do třetí řady, který ale nepůsobí jako TEN úvod. Jestli mi rozumíte, tak mám na mysli samozřejmě ty dvě epizody věnované Mandovi v Boba Fettovi. Tahle epizoda je hodně o expozici a přípravě, co se bude dít dál. Přesto je to pořád nadstandartní záležitost. Třetí řada má největší potenciál. Jsem zvědav, co na nás tvůrci chystají. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě poněkud slabší rozjezd, který mě sice ze začátku povalil vlnou sentimentu, ale v průběhu jsem se nemohla ubránit pocitu, že je celý díl jaksi "poslepovaný". Žádná konzistentní příběhová linka a snaha o přivedení jedné z postav zpět "k životu" mě poněkud zklamaly, i když jsem opravdu velký fanda Mandaloriana. Snad se jedná pouze o rozjezdový díl a ty další budou o něco lepší. Jen upřímně doufám, že všichni, kdo se k Mandovi s 3. sérií vrátili, viděli Book of Boba Fett, protože bez něj si umím představit to obrovské zmatení z návratu jedné ikonické postavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)
  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)

Reklama

Reklama