Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Coruscantu podstupují bývalí imperiálové probační program Nové republiky. (Disney+)

Recenze (54)

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část epizody na Coruscantu dokresluje pozadí Nové Republiky, které minimálně audiovizuálně doposud chyběla. Pomalejší tempo mi v rámci jinak obvyklého "fetch quest" of the week vůbec nevadilo a skoro hodinový film je příjemná změna oproti na mne příliš krátkým cca 30 min epizodám. Obecně mi přijde, že Mandalorian v rámci season 3 začíná vyprávět větší a rozsáhlejší příběh, což je jen a jen dobře. Vlastně mi ten díl v dost věcech připomínal Andora, což je vzhledem k jeho kvalitě rozhodně kompliment. Mandalorian se asi o sledovanost bát nemusí a Favreau to pořád prokládá dostatkem akce v každém dílu. Třeba seriál i vyroste z klasické SW popcornovky do něčeho dějově zajímavějšího. PS: New Republic teda taky vypadá lehce dystopicky. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezvykle dlhá epizóda v sebe skrýva minimum Mandaloriana a skôr samostatný príbeh ex-imperiálnych vojakov a ich zmeny/ne-zmeny. Tento odklon po kvalitatívnej stránke vôbec nebol zlý, ale trochu ma vyrušil.  Ako už býva zvykom, počítam, že aj na prvý pohľad vata tejto epizódy má v širších súvislostiach význam. Čo sa týka Manda a Bo-Katan sa to vyvíja naozaj zaujímavým smerom. This is the way! 80% Disney plus ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Části s Mandalorianem skvělé, ale nečekaný prostředek mě trochu zviklal. Jako takový mini film to bylo peckovně odvedené, ale divně to napasovali do epizody a nedali člověku ani pojítko se zbytkem dění. Což je škoda, protože samo o sobě to fungovalo skvěle, jen to je tak násilně vnuceno divákovi, až to působí jako úplně jiný seriál, takže nadšení z hodinové epizody brzy opadlo... přesto kvalitní epizoda. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozmohl se nám takový nešvar, že v seriálových Star Wars jsou nejlepší epizody ty, které nesledují hlavní linii, případně působí, že vlastně vypadly z úplně jiného seriálu. Přesně tento případ je i třetí epizoda třetí série, která dává nahlédnout do tajů Nové republiky a dělá to přesně tím intimním a zemitým stylem, kterým mne dostal Andor. V seriálu to působí trochu jako pěst na oko, ale samo o sobě to bavilo hrozně moc. Už se vykašlete na to neustálé podkuřování fanboyům a jděte touto cestou. Protože this is the way! ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl hloubku a rozhodně nepůsobil zkratkovitě a za to rozhodně plný počet. Místy jsem cítil až tu Andorovskou atmosféru, kde nic není jen černé a bílé. Poznali jsme, že i Nová Republika má spoustu svých vlastních problémů a neduh. A konečně jsme mezi sebe taktéž přivítali obyčejné lidi, co prostě chtějí jen práci a je jim jedno, jestli pracují pro Impérium či pro Republiku. Chápu, že tato odbočka se může někomu zdát zbytečná, ale hezky buduje svět okolo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama