Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (68)

mm13

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už len 2 epizódy do konca, takže dopozerám. Ale som v šoku, ako to tak rýchlo (v priebehu dvoch epizód!?) dokázalo klesnúť z vkusného vesmírneho dobrodružstva ľahšej formy do natoľko infantilného braku. Ak tvorcom tento trend vydrží, tak finále tejto sezóny hlboko podlezie aj nie práve najšťastnejší vstup do tohto seriálu. Fakt veľká bieda. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě to fňukání zdejších jednohvězdičkových "fanoušků" začíná srát a zejména naši slovenští "recenzenti" by neměli raději hodnoti....Dát jednu hvězdu fakt může jenom trouba, co si léčí frustraci z toho, že tam nepobíhá "baby Yoda a Disney všechno zničilo". Fakt čím dál horší komunita věčně brblajících a nespokojených lidí... Samotný díl velice dobře zpracovaný. Navíc zásadní okamžik ohledně samotného Mandaloru a jeho budoucnosti. A docela podstatné vysvětlení, co se stalo s droidy Konfederace po rozkazu 66 a následné deaktivaci. ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S výjimkou vizuálu byl tenhle díl dost odfláknutej. Špatný herecký výkony. Někteří herci jakoby se vůbec nesnažili hrát, spíš jen nezaujatě pročítali scénář. Zápletka celkově nedává moc smysl. Souboj na konci dost cringe. A může mi někdo vysvětlit, proč planetu s údajnou "přímou demokracií", což tam zopakovali asi desetkrát, řídí šlechta? ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryce Dallas Howard opět dokázala, že si je v režijní sesli více než jistá. Ale na epizodu jsem celkově naštvaný, protože ukázala nástin možný příkladu pro Manda. Detektivní případ v skoro až neonoirovým nádechem, kde by se dala zkoumat zajímavá a potencionálně smrtelně nebezepečnáhrozba náhodných poruch přeprogramovaných droidů. Nebo válečná mise roztříštěného národa, který si musí najít a vybojovat vlastní identitu. Mnoho cest, ale zvolená je ta nejméně poutavá. Opět je tady roztříštěnost, spěch a skoro žádný drive. Velká, promarněná šance. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se budu muset smířit s tím, že Mandalorian přepnul do naprosté infantility, která jde naprost mimo mě. Hlavní zápletka se posouvá jak ve stylu seriálů z přelomu tisíciletí a nějaká zainteresovanost do osudů místních postav už dávno zmizela. A nevykoupí se to ani známými herci. Ani zápletka jak z Já, robot. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Velitel ochranky Helgait (Christopher Lloyd) byl oficiálně členem Techno Union. Můžeme to vidět při zobrazení jeho profilu. Znak Techno Union je vidět vpravo dole. (Veskoslav)
  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)

Reklama

Reklama