Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (233)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak suprovou akční komedii, hlavně s výborným Bautistou, který tu se svým parťákem hláškuje jako o závod a samozřejmě s mým oblíbencem Uwaisem, o kterém jsem ani nevěděl, že zde hraje, takže překvapení jako prase, když se po pár minutách objevil v akci. Suprová jízda, ještě teď mi tečou slzy :o) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jste kříženec ošklivejch lidí všech ras." Tak to je Vic neboli oslepenej negativ Dolpha Lundgrena. A říká mu to Stuber, kterej se teda nadře na svý pětihvězdičkový hodnocení. Prostě slepej polda a vyplašenej taxikář na stopě zločinu. Naštěstí to není tak blbý, jak blbě to zní. Je to docela vtipný, demolující a sexuálně poučný. Já jsem třeba nevěděl, že katoličky rády análek. To se dozvídám až teď? A taky jsem se dozvěděl, že kouření zezadu je dřina, ale tuto informaci si ještě budu muset zpracovat na kurzu jógy. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovedený snímek, který mě nebavil a neoslovil ani v jednom ohledu. Každopádně těmi dvěma nejzásadnějšími problémy je jednak hloupá, tuctová a nezábavná zápletka, plná naivních klišé, trapných situací, absolutně nefunkčního humoru a nevýrazných postav, a jednak vážně mizerné obsazení. Když bych to měl pak rozebrat podrobněji, veškeré dění se odehrává až neuvěřitelně předvídatelným způsobem, bez jediného momentu překvapení, či nečekaného zvratu, nebo nějaké reakce jakékoliv postavy, filmu chybí jinak i spád a zajímavější prostředí, akce je málo a je nudná a neefektní, a i když mě tedy párkrát překvapila svou krvavostí, tak to ve výsledku nezachránilo stejně nic, vtipný tu pak není nikdo a nic, a čím více se o to jak tvůrci, tak herci snaží, tím to vyznívá zoufaleji a trapněji, no a za vyústění by se měli tvůrci stydět, něco tak teatrálního tu už dlouho nebylo, strašná ostuda. Dave Bautista pak podle mě přes veškerou snahu na utáhnutí takovéto hlavní role nemá ani charisma, ani talent, ani koule, Kumail Nanjiani jako ústřední komická postavička v mých očích naprosto selhala, ten chlápek fakt není ani trochu vtipný, Betty Gilpin je na přesdržku a u Iko Uwaise mi je jen strašně moc upřímně líto, že se vydal zrovna touto cestou, tedy dělat ze sebe v amerických břečkách otloukánka a tuctovýho mizernýho záporáčka, to mě zklamal. Stuber je tak zkrátka nudná, neefektní, naivní, tuctová a nevtipná podívaná, kde se nepovedlo prostě fakt asi nic. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Spolujízda z kategorie milé překvapení. Snímek, od kterého opravdu nic nečekáte (spíš naopak), ale když přijdou závěrečné titulky, přistihnete se s blaženým úsměvem. Pohodová akční komedie s fungující chemií mezi hlavními aktéry, tempem a ucházejícím humorem. Jak napsal klasik Enšpígl: „On mě ten film docela vypálil rybník“. Vypálenou vodohospodářskou stavbu mám i já. Šel jsem do toho s despektem, odcházel s dárečkem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda on mě ten film docela vypálil rybník, protože já čekal píčovinu až k tatrám a ono ne, mělo to docela šmrnc, hlavně humoru se dařilo. Jako kdybych chtěl být rejpavý, tak s tou slepotou to v některých scénách (kamen) nebylo tak žhavý, ale mám rejpavost u filmu, který má za cíl, uvolnit, pobavit a do hajan zapotřebí? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama