Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (157)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Hranou verzi mám hodně rád, ale tohle mě absolutně nezaujalo. Pominu design charakterů, který byl pro mě až příliš odpudivý, či zpracování, jaké se (asi záměrně?) topilo v lacinosti - divně nasvícené 3D modely, absolutně odfláklý design prostředí, atd. Příběh taky nic moc. V základu šlo o dvě dějové linky, jedna zabývající se vztahem matky a dcery (Morticie a Wednesday) a otce se synem (Gomez a Pugsley). Jenže ani jedna z nich pořádně nefungovala, rodinná pouta byla tak špatně vykreslena, že následné drama alias „být sám sebou“ nevyznělo, jak mělo. No a vedlejší linka se záporačkou, které šlo akorát o vypuzení všeho odlišného, to opravdu už nezachránila. Přišlo mi, že se děj pořádně nesoustředil na nikoho, nikomu nedal pořádný prostor a vychází z toho tak veskrze průměrný (a pro mě spíš nudný) animák, který má s původní podstatou Addamsových pramálo společného. Plus ty přepálené popkulturní odkazy? Aneb jak zní rčení „tonoucí se stébla chytá“. /// Viděno na Prima COOL s českým dabingem. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako přiznám se, že sám bych na to nešel, protože i když jsem kdysi celkem se zaujetím sledoval černobílý seriál z roku 1964, tak filmy (obzvláště dvojka) se mi vůbec nelíbily a hodnotil jsem je jednou hvězdou....No ale protože mě na to vytáhla kamarádka, tak jsem si protrpěl....Ale vůbec neprotrpěl, bylo to nad očekávání dobré - plné suchého a černého humoru, mělo to příběh, efekty byly lepší než z hraných verzí (dobu nezastavíš)... Takže i když jde víceméně o spíše průměrný animák (který se navíc staží kopírovat Hotel Transylvánii), docela jsem se bavil...Naštěstí to má jen 87minut a to je tak akorát... Taky musím uznat, že Wednesday je fakt super (hlavně se podívejte na ty její cool, vlastně spíš dark copy) a její kamarádka Parker tomu dávají i jistý "lidský" rozměr. Co mě naopak zklamalo, bylo, že to vůbec není horor (ano horory nemám rád, ale troška napětí by neuškodila)....viděno v kině 2D (cze.)...60% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)
  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)

Reklama

Reklama