Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Si trochu pleteš, tento film nemá být komedie ale film o někom kdo trpí poruchou že veškeré emoce vyjadřuje chorobným až děsivým smíchem... žádná komedie

na příspěvěk reagoval PKD, Clark_Kent

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

To ale nic nemění na tom,že díky kolegovi,jsem si uvědomil,že to má prem. již skoro za rohem. Ouplně jsem na to (ne tam TO film) zapoměl.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

PKD

Přesně. Též nesnáším ta vedra na chcípnutíx. :-( Btw - no jasně, že miluješ podzim/zimu. ;-) A nejen kvůli atmosféře k hororům či počasí, hihi. :-DDD :-P

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

P.s. a taky,horory bez debat více fungují (literární či filmové) v sychravý a nádherně ponurý/lezavý podzim (doba čísti velkého HPL jak dělaná!) a v zimě,kde funguje Terror,30 dní dlouhá noc,či the Věc,apod. fláky. Jediná zál.,která funguje v létě je pro mě Pátek 13. Tož tak.;-) Fuck off summer! hahaha!

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Absolutně nechápu. Planeta se otepluje,léta jsou v drtivé většina k nevydržení a i když jsem letní dítě,tj.nar.kdysi dávno v létě,když ještě léta byly normální a ne tropická...tak léto už takových 10 let nenávidím a vždy se ho každý rok děsím. Taky to má co dělati s tím,že čím jsem starší,tím to organismus (na orgasmus,hehe) hůře snáší a mám fatální pocit,že mě ty kurewksý vedra jednou zabijí. Proto nepochopím (a nejsem sám) že někdo dobrovolně! vyhledává slunce,které je prokazatelně čím dál více rakovinotvorné a je jedno,kolik tun krému na sebe vyplácáš. To je taková sakra zpověď od všemi milovaného PKD,haha.;-) která nemá absolutně nic společného s Jokerem. P.s. miluju!! zimu a nemůžu se dočkati podzimu. A jsem na to hrdý.:))) Pokud by léta byly stejné jako před 40 lety,tohle bych nepsal.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Idée_fixe , PKD

Podzim je sice krásně barevný, ale zimu celkově nemám rád :-D raději se peču někde u vody, u grilovačky, a nebo někde venku s přáteli, než jsem zalezlý doma v zimě. Ano na TO se taky těším protože TO bude určitě pecka! 

na příspěvěk reagoval PKD, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Jo a v září nás čeká TO kap.2. Po prázdninách to vypadá s kvalitními filmy (doufám) velmi nadějně.;-)

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

dosty43

Optimální, děj krásně, ba přímo ladně odsýpá - i když pro prodloužení alespoň o půl hodiny bych přímo vraždil:)))

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo. A pak z toho nemám míti člověk hlavu v pejru,jak se říká. Krucinálfagot! Ještě,že ty 2 nepropojené (tam to mají ukočírované s přehledem,zvláštní) DC animované vesmíry,jedou na plné pecky a kvalitou neklesající. Jenže já bych bral spíše toto u filmového,ale proč zbytečně plakati nad rozlitým DC mlékem. Chci doufati aspoň v dobrou budoucnost toho neDCEU vesmíru. Páč DCEU je asi zřejmě v hajzlu. Když nepokurví Karu ve filmu,bude mi to stačiti bohatě a pak,ať si dělají co chtějí. Největší průser jest to,že oni nemají vlastně,žádnou strategii. Páč ta jejich prvotní (dohnati MCU v době,když to už nešlo) snaha,jim vybouchla do xichtu,což se dalo čekati. No,aspoň,že mám (když vyjmenuji své favority,ne ty kola,haha:) MofS,BvS,WW a Arthura.:) lepší jak drátem do oka. 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Tak mě to taky mrzí, vždyť taky mám Dc hodně rád. Onzo víc mě mrzí výsledek Ligy, stav Dceu, jejich strategie filmů, prostě je to škoda. MCU si může nyní dělat minisérie s filmovým rozpočtem, tři filmy ročně. Ukočíruji to, herci jim neodchází, premiéry se neposouvají a dodržují všechny podmínky, termíny. Do svých plánů ještě přidávají filmy navíc viz spiderman a antman2. U Dceu nic z toho není...teď jsou roztroušení na část z minulosti a přítomnosti...

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

S Jokerem v DCEU a vůbec,je to tak šíleně (to by se mu líbilo:) zmatené,že já vůbec nevím,co s tím chtějí dělati. Vůbec netuším. Tak dodrbaný a domotaný filmový vesmír si DC fakt nezasloužilo. A mě to mrzí osobně s logických důvodů,trojnásob.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Joker Punx

Bereš mi to přímo z pusy/ruky.:) Ano,toto platí ostatně u všech filmů obecně,že když je pro daného diváka/labužníka super,tak se ti téměř vždy zdá moc krátký a chtěl bys víííc! Jj.znám to dobře. Jen mě stále poněkud mate zjištění,že to má býti solovka bez uvažovaného pokr. To mi nejde na rozum. Takže,když to bude míti velký úspěch ( a tady se obávám,že i přes nesporné kvality,trochu předbíhám,já vím),tak pokr.prostě nebude a basta? Zvláštní.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Joker Punx

To já taky..jen se bojím co bude následně v Dceu s jokerem.. Leto asi v SSq a přítomném dceu skončil, nový Joker nejspíš bude v té sérii mladšího nového Batmana. Tedy nejspíš v druhém díle až...

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

No,mě to bylo hned divné. To ale nic nemění na tom,že ani těch 110mni. brutálně nestačí. Zvláště ne u týmovky. Tohle se snad povedlo jen Singerovi s X 1. Ti mají i s end kredity,1h 44m.

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama