Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Solidní příspěvek do postapokalyptického žánru. Jednoduchá zápletka, divák dostává naprosté minimum informací o tom co se děje, a z toho tvůrci těží celkem hutnou a uvěřitelnou atmosféru. Solidní obsazení, dobrá hudba a výprava, posledními 10ti minutami, a speciálně závěrem, si to u mě ale trochu pokazili. A jak to teda páni tvůrci končí?! ()

cskomando odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitý čas, Akční - ne, dobrodružný - jako vážně ? Sci-Fi - celý film čekáte na jeden po**aný moment, kdy chcete zjistit co za čím stojí, co/kdo/jak/proč způsobil.... a nakonec dostanete úplné ho*no. Samozřejmě zde nacházíte spoustu stupidních, nereálných momentů... Tak sakra, když už píšu scénář a příběh tak se zamyslím nad tím, že pokud široko daleko nikdo není a jsou kolem dokola téměř samé pouště, tak si jedna dotyčná osoba vystoupí a řekne, béé já už dál nepojedu, jdu sama .. jasně, bez jídla, bez pití půjde XXX kilometrů daleko, ale hlavně, že si vzala své nářadí no-logic. Další pokud někomu zlomím nebo se mu zlomí částečně žebro, vážně mi chcete říct, že se nezpůsobí vnitřní krvácení ? Jako vážně přežije další 4 dny ? :D Ty kráso.... nakonec jsem se rozhodl, že to stejně přehodnotím a dám odpad, takovejhle paskvil jsem už dlooouze neviděl :))) žánry bych opravil na post/psycho/thriller, přeji všem příjemnou podívanou. ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda k uzoufání. Nesympatické postavy a do očí bijící hloupost jejich rozhodnutí, která jsou vysvětlitelná snad jedině neschopností tvůrců, vymyslet lepší katalyzátor pro uondaný příběh. Nevadí mi otevřené konce, pokud tvůrce dá divákovi indicie k domýšlení nebo podměty k zamyšlení; tohle ovšem není ani jeden případ a chybějící pointa je čistým nedostatkem tvůrčích sil, kdy celý příběh měl očividně k něčemu gradovat ale nakonec se ztratil v drobných dialozích a vedlejších linkách a tvůrci si nejspíš řekli, že to diváka uspokojí. Mě to tedy nestačilo ani zdaleka. Velké zklamání a škoda ztraceného času s tímhle filmem (a že ho bylo s touhle zabijáckou stopáží). Nejlépe bych to celé shrnul slovy klasika: "Tady kolega vám tedy dosti obsáhlou formou sdělil, že jsme tam jeli auty a že jsme cestou tankovali benzín.." 1/5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Běloch a Černoch se vydají na cestu autem zachránit černochovu dceru a bělochovu budoucí manželku, která je navíc těhotná do Seattlu. Po cestě ještě naberou indiána, který je automechanik a který jim pomůže kdyby jim náhodou to auto nejelo. Takže jedou a jedou a po cestě zažívají různé přepadení a přírodní vlivy (kromě zemětřesení , deště a jakéhosi pyroplastického proudu nic neuvidíme). A to je celý film nedozvíme se co se stalo (kromě jedné konspirační teorie, že to udělal naschval stát což je blbost jelikož kdyby někde odpálil atomovku tak by to někdo naměřil radiaci a podobně a navíc proč by to asi dělal?) a ani jak to skončí za to zjistíme, že pro přístup do hlídané oblasti stačí jen říct, že jsem byl v armádě a že mám někde svou dceru případně tam někoho znám a pokecám si a hned odejdu (nabízí se otázka proč to tak nezkusili všichni?) a že jedna z postav má neomezenou munici do revolveru a vynikající mušku a to i když umírá . P.s. 1 dám někdy 5 hvězd nějakému takovému filmu kde bude těhotná a tím šokem co se děje potratí ne, že bych byl necita, ale už mě štvou filmy kde někdo prožívá velké muka a je úplně v pořádku P.s. 2 srovnání s Šíleným Maxem je asi taková blbost jako srovnávat Hurvínka a kouzelné muzeum s Na Vlásku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nový Postapo road movie Thriller s Theo Jamesem a Forestem Whitakerem. Snaživý Netflix tentokrát celkem zaujal slušnou atmosférou, herci i průběhem byť nic zásadního se zde vyloženě nestane. Theo James hledá svou přítelkyňi a Forest Whitaker jakožto její otec mu pomáhá. Celý film se cestuje v autě zničenou krajinou a samozřejmě narazí na pár pochybných lidí, kterým se nedá věřit a tyhle scény jsou rozhodně nejlepší. Komornější finále se mi líbilo. Ve výsledku se jedná o strávitelnou jednohubku, která neurazí a v subžánru se jedná o lepší průměr. 65% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)
  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)

Reklama

Reklama