Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch snaživějších fláků od Netflixu, kterej ačkoliv zůstává v rámci využitosti potenciálu na půli cesty, pořád je to výborná jednohubka na zabití deštivýho večera. Apokalyptická road-movie, kde divák neví víc než postavy, se slušnou atmosférou i soundtrackem. Mít to silnější příběh a detailnější průběh, kdy by divák měl možnost vidět víc chaosu a zoufalství, byla by to rovnou pecka! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem jestli dát tři nebo čtyři, hlavně kvůli hrubě nezvládnutému finále! Nakonec se přiklaňuji ke čtyřem hvězdám, neboť tato sci - fi apokalypsa je natočena tak, jak by to asi mohlo vypadat, kdyby nastal blackout. Krom toho se objevují nevysvětlitelné přírodní a metorologické úkazy. Lidé se naopak chovají tak, jak bych to od nich očekával. Záchránit svůj "kejhák" za každou cenu i za cenu nejvyšší. Celé road - movie nás tvůrci nechávají v nejistotě, co vlastně zapříčinilo ten kolaps. Jedni viní vládu, druzí v tom vidí konspirační teorii v praxi. Celé je to ale takové divné. Například mi moc nevonělo jak se Will proměnil. Z ušlápnutého úředníka, který neumí ani vystřelit z pistole se během pár dní stane akční hrdina, otáčející auto sem a tam, že by mu i nebožtík Paul Walker záviděl! No a ten samotný závěr je fakt jak od Emmericha! To si ten film nezasloužil! I tak jsem se bavil a přemýšlel, proto za 4 *. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrný post apo počin s nadprůměrným Forestem Whitakerem o katastrofě, která není nijak specifikována, pohledem hlavních hrdinů, kteří se setkávají s jejími následky a samozřejmě postupně do chaosu upadající společností. Průměrná, ale nikoli špatná road movie, která potěší milovníky tohoto žánru ale nic nového jim nedá. V podstatě nízká očekávání naplní, vysoká zase zklame. Já měl ty nízké a tomu odpovídá i mé hodnocení. 65% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná apokalyptická jednohubka, na ktorej mi ale prekážalo, že na Zemi zavládol chaos až neprirodzene rýchlo. Už behom niekoľkých dní sa začali vytvárať gangy ala Mad Max. Predpokladám, že by lokálne autority vedeli v prípade takéhoto blackoutu udržať poriadok aspoň istý čas. Navyše mi vo filme chýbalo objasnenie (alebo aspoň isté náznaky) toho, čo sa vlastne stalo. ()

HyneX 

všechny recenze uživatele

Takových filmů je bohužel poslední dobou nějak moc... což by mi nevadilo, ale raději bych nahradil kvantitu kvalitou. První polovina filmu byla super, gradovalo to, vůbec mě to nechtělo pustit od obrazovky. Občasné nelogické chování postav jsem byl ochoten odpustit. Bohužel od poloviny začal film být čím dál víc nesmyslný a konec mi přišel jako úplná a doslova neuvěřitelná blbost. Což je škoda, protože to rozhodně mělo potenciál. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama