Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn film. Něco neznámého zasáhne USA a překvapivě to začalo v Los Angeles. No a tak sledujeme cestu za záchranou jedné dívky. Cestujeme přes celou Ameriku, takže to musí mít alespoň dvě hodiny. No a ve výsledku se vlastně nic nedozvíme a najednou konec... Nejedná se o špatný film, ale kdyby jsem se dočkal rozumného vysvětlení a smysluplného konce, mohlo být hodnocení klidně vyšší. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Toto putovanie nevyspytateľnou, katastrofou zdecimovanou krajinou mi pripomínalo Cestu z roku 2009. Tá sa mi mimochodom nejako zvlášť nepáčila a podobne tomu bolo aj v prípade How It Ends. Hlavní hrdinovia si počas svojej odysei síce občas aj vystrelia, veľa času však zabíjajú spomínaním na minulosť a profilovaním svojho dovtedy nie zrovna ideálneho rodinného vzťahu, uprostred práve prebiehajúcej apokalypsy. Forest Whitaker tu tradične podáva solídny herecký výkon, jedna lastovička však ešte leto nerobí a v sumáre je How It Ends iba priemernou záležitosťou. ()

Reklama

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, průměrní herci a scénář, který se snaží pohodlnost autorů vydávat za svou vlastní ctnost. Linku z bodu A do bodu B by ale měl dovést každý příběh, ať jde o postapo, animák nebo porno, a autoři HOW IT ENDS se o to vlastně ani nepokusili - dost paradoxně, na to, že jde přitom o prakticky road movie. 40 %. A až se jednou bude civilizace opravdu hroutit, určitě nestihne osm miliard lidí jen tak samo od sebe vyklidit plac za pět dní, aby to bylo dostatečně komorní. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem jestli dát tři nebo čtyři, hlavně kvůli hrubě nezvládnutému finále! Nakonec se přiklaňuji ke čtyřem hvězdám, neboť tato sci - fi apokalypsa je natočena tak, jak by to asi mohlo vypadat, kdyby nastal blackout. Krom toho se objevují nevysvětlitelné přírodní a metorologické úkazy. Lidé se naopak chovají tak, jak bych to od nich očekával. Záchránit svůj "kejhák" za každou cenu i za cenu nejvyšší. Celé road - movie nás tvůrci nechávají v nejistotě, co vlastně zapříčinilo ten kolaps. Jedni viní vládu, druzí v tom vidí konspirační teorii v praxi. Celé je to ale takové divné. Například mi moc nevonělo jak se Will proměnil. Z ušlápnutého úředníka, který neumí ani vystřelit z pistole se během pár dní stane akční hrdina, otáčející auto sem a tam, že by mu i nebožtík Paul Walker záviděl! No a ten samotný závěr je fakt jak od Emmericha! To si ten film nezasloužil! I tak jsem se bavil a přemýšlel, proto za 4 *. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

JASONe_X, děkuji za shrnutí mých vlastních myšlenek. Co však nemohu snímku, či lépe řečeno scénáristovi a režisérovi, který zřejmě přijal scénář bez výhrad odpustit, je několik zásadních bodů: 1) Co se událo za přírodní katastrofu? 2) Proč cesta dlouhá cca. 3.500 km, probíhá bez dalších následků oné živelné pohromy? 3) Proč je na tak dlouhé cestě tak málo a navíc zcela předvídatelných překážek, na které hlavní aktéři nejsou připraveni? 4) Přežily hlavní postavy svůj únik patrně před pyroklastickým proudem či nikoli? Tyto čtyři body nutí mé svědomí ke sražení hodnocení až na 40%... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)
  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)

Reklama

Reklama