Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

V dnesnej dobe uz pomaly kazdy film oznacia ako horor,lenze ani nahodou to tak nie je,skor sa jedna o thriller,v ktorom jednej babe,ktora si zaraba cez webcam show ukradnu identitu,ma to celkom dobru atmosferu,nechyba napatie,beznadej,zufalstvo i psycho,len skoda toho konca,ktory zanechava otazniky a mohli vybrat aj krajsiu herecku,ale nevadi,dalo sa na to pozerat a aj to zbehlo...:-) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Měl bych si občas o filmu něco přečíst, než si ho pustím. Samozřejmě jsem si pro to vybral naprosto nevhodné místo a setkal se s několika odsuzujícími pohledy lidí, kteří si snad mysleli, že se veřejně koukám na porno. Ono toho ostatně v úvodních dvaceti minutách k pornu mnoho nechybělo. Krásná dívka, která se živí lechtivými live streamy a snaží se postoupit vzhůru v žebříčku slávy. V momentě, kdy dosáhne vytouženého úspěchu, nastane mysteriózní zvrat v příběhu a vše se náhle začíná hroutit. Dívka neví co si má počít a každý ji odmítá pomoci. V zoufalství je navíc nucena konfrontovat své zvrhlé chlebodárce a aby toho nebylo málo, na konec si také poradit se svou tajuplnou duplicitou. Na tento film budu ještě dlouho vzpomínat neboť má zcela bezchybnou atmosféru a vskutku nápaditý příběh z pro většinu lidí zcela odlišného, ale zajímavého světa sexuálního průmyslu. 83%. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Půvabná Madeline Brewer představuje ambiciózní camgirl Alici, jež je odhodlána dostat se na vrchol žebříčku popularity a neštítí se kvůli tomu podstoupit i dosti pochybné praktiky, aby nalákala diváky na svou online show. Zvrat přichází ve chvíli, kdy o Alicinu virtuální identitu usiluje její mysteriózní dvojnice. Cam je chytrý, svižný, sexy a hlavně velmi svěží hororový thriller, který přibližuje prostředí poskytování erotických služeb na webkamerách a přináší vcelku mrazivý pohled na moderní hrozby internetu. Víc nechci prozrazovat, mohu pouze doporučit. [Sitges 2018] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že ta jednooká z Příběhu služebnice může být takhle sexy. Ale stalo se a to i proto, že Madeline Brewer se tady vůbec nestydí. Co se zápletky týče, tak ukradená identita není ničím novým, ale prostředí erotických portálů má v tomto případě premiéru, díky čemuž to celé působí neokoukaně. Filmaři se lehce dotknou i rodinné linky a ukážou řevnivost či kolegialitu mezi děvčaty, což puncu originality přidává. Líbivý je i řekněme děvkovský vizuál. Jediné, čeho jsem se trochu obával, bylo vyústění. Zápletka se totiž postupem času nabízela několik konců, ale žádný z nich nebyl podle mého gusta. Ale anii tady mě nakonec film nezklamal. Netflix opět boduje. 80% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama