Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto nepochopitelný svět mladých lidí na sociálních sítích. Boj o každý lajk a za každou cenu mi prostě můj mozek nebere. Joo já jsem bohužel z generace, kdy jsme se setkávali napřímo a říkali jsme si věci rovnou do ksichtu. A taky jsme si vydělávali normální prací. Tohle já prostě nikdy nepochopím. Za mě 40% ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Perfektně zvládnutý žánr thrilleru. Hororem bych to nenazval. Je pravda, že konec přináší více otázek než odpovědí. Na druhou stranu nebývá to tak zvykem v případě ukradené identity (identity theft)? Ne všemu musíme přijít na kloub. Téma cam girls (dívek z internetových chatů) by mohlo lákat diváky, kteří mají zájem o lechtivé scény, ale ty nejsou stěžejním prvkem filmu. Je to v podstatě docela cudný film. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Parádní obrázek zdegenerované generace 0, k níž se bohužel řadím a musím srdnatě bojovat s tím, že spousta hezkých holek se raději svléká před kamerou nežli přede mnou. Barevná forma tomu sedí a postupný úpadek do zoufalství a doslovná ztráta vlastní identity překonávají i fakt, že hlavní hrdince ani nic pěkného nepřejeme. Z pozice čisté logiky to možná chvílemi smysl nedávalo, ale čert to vem, když se povedlo natolik věrohodně a zajímavě rozmáznout tak významné poklesky a hrozby dnešní anonymní internetové komunity. Holky, hezky obléct, zahodit mobil a mazat zpátky na vesnické plesy - v té tombole se můžete koneckonců skvléknout taky. ;) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama