Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (179)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy jsou dost plastické, umírání postav jakbysmet, příběh vraha nulový, což poukazuje spíš na klasickou vyvražďovačku, ale to pak nedává smysl ten závěr filmu, leč jinak zajímavá myšlenka s parkem hrůzy. Hudba: příjemný průměr, děsivost vraha: lehký nadprůměr. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je další z dlouhé řady současných hororů, které potápí celý tento žánr na úplné dno. Jako velký příznivce hororů pořád dokola dávám šanci dalším a dalším takovýmto pokusům, a doufám, že konečně někdy přijde takový, který vše k lepšímu obrátí, tomuto se to ale opět rozhodně nepovedlo, spíš jak už jsem zmiňoval, jde o další hřebíček do žánrové rakve. Tudíž, co tu máme tentokrát? Vlastně bohužel to samé, co poslední dobou vždy. Banda nevýrazných, nesympatických a otravných lidiček se vydá na strašidelný festival, kde si je vyhlédne maskovaný vrah a postupně je začne vybíjet. Zápletka tudíž prakticky nulová, kdo přežije je předvídatelné již od začátku, pohnutky vraha jsou pak nepoznány a nevysvětleny, asi pro tvůrce nepodstatná záležitost, samotné mordy jinak vyznávají strašně nudně a především nekrvavě, krom tedy injekce do oka, ovšem to bylo zase pro změnu tak mizerně zpracováno, že se vlastně ani nedivím, že se tvůrci nepouštěli do více takovýchto explicitních scén, jelikož efektně to bylo prostě v tomto ohledu vážně hodně nekvalitní, dále se tu ani příliš nepodařilo navodit jakoukoliv atmosféru, a vlastně tak jediné, co nemohu úplně strhat, jsou chvílemi fungující momenty napětí, ale těch je jako pověstného šafránu. Hell Fest zkrátka nenabízí vůbec nic, co by tento film jakkoliv odlišilo, či povýšilo, je to prostě jen další rádoby horor, postrádající veškeré ingredience nutné pro jeho funkčnost. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Hloupočký horor, aneb když vybere "suprový horor" ženská. Šestice teenagerů v zábavním parku je kosena chcípákem a nezajímavé masce poměrně nezajímavými mordy. Většinou dominuje nůž, jediná slušná scéna je rozmáznutí hlavy palicí. Teenageři jsou klasicky na ranu, jejich žvanění mě uspávalo, konečné zúčtování se nekonalo, jelikož ustoupilo "šokující" pointě, stejně tak odhalení kdo je vrah jsme se nedočkali. Jediné plus jsou kýčovité ale v reálu zajímavě vypadající kulisy strašidelného parku (ty ruce), jinak podobné slashery uměli v 80. letech mnohem lépe. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, která zaujme tak maximálně atraktivním a detailním prostředím hororového parku. Jinak postavy geniálností zrovna neoplývají a dialogy jsou taky v podstatě debilní. Vraždy jsou hodně nemastné, neslané a rafinovanost v zabijákovi za celou dobu taky asi neobjevíte. Suma sumárum je to ale docela bezproblémová záležitost, u níž jsem ráda, že jsem se vyhnula návštěvě kina, ale jako jednohubka na doma posloužila dobře. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od tohoto hororu jsem čekal daleko více a bohužel mě to zklamalo. Největší problém je v tom, že chybí zapamatovatelné scény, kvalitní vrah a to nejhorší napětí. Nefungují ani lekačky jelikož tady se není leknout čeho přitom se to vyloženě nabízelo pane bože vždyť je pekelný park. Samotný vrah též moc nepředvede a kromě prvních 2 vražd (toho kluka palicí a toho druhého tou injekcí do oka) není moc co chválit. Plusové body dám ještě za poslední scénu líbí se mě, že někdo nedělá z vrahů jen vraždící charisma, ale ukazuje i jejich rodiny a příbuzné. P.s. měsíc před premiérovou nového Halloweenu se zde objevuje scéna, která kopíruje scénu z něj (ten záchod) otázka je jestli je to pocta nebo si to vymyslely sami . 40 procent jinak doporučil bych to těm co s horory začínají a nechtějí něco vyloženě krvavého jako třeba Texaský Masakr. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama