Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 3

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (179)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skupina teenagerů je slasherována při festivalu hrůzy a jelikož mezi ně patří i Lucka Vondráčková, tak je jasné, že ta trocha krve je zředěná marmeláda! Natočené už stokrát a lépe, utopené v neonech, stroboskopech, nudných postavách a omezené invenci tvůrců (i ty kostýmy a kulisy jsou použité z existujících zábavných parků a haunted houseů v Georgii). Maska vrahouna se jménem „The Other“ má jistý merch potenciál, ale tam ta snaha nějak komerčněji „vřískat“ asi i končí.. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci, aby následující slova vyzněla příliš elitářsky, ale jakožto zdejší hororový expert si je snad mohu dovolit. Prosím pana Plotkina a jemu podobné hororové hudlaře, aby svou nekompetentní aktivitou přestali degradovat královský filmový žánr na oddechovou zábavu pro popkornové publikum. Třebaže subžánr slasher zastává v rámci hororové hierarchie nejnižší postavení, ani on nesmí rezignovat na snahu o vyvolání negativních emocí. Prostředky se mohou lišit, avšak cíl zůstává stejný všem hororovým subžánrům. Plotkinovo povědomí o slasher hororech je bohužel žalostné a pravděpodobně omezeno na primitivní představu o nesmrtelném psychopatovi, jenž za doprovodu slaboduchého scénáře a s nabroušenou čepelí v ruce nahání skupinku otravných teenagerů. Kam se poděla ona slibovaná hrůza? Žádný div, že se Hell Fest velmi rychle transformoval v obyčejný Gore (Bore) Fest s nulovým hororovým potenciálem. Snímek hodnotím odpadem a nedoporučuji ho k projekci žádnému opravdovému fanouškovi žánru. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pro chytráky, co říkají, že to nebyl horor, protože se dostatečně nebáli, tak ano, byl to slasher, což je druh hororu. A jakožto klasický slasher od něj není dobré mít nějaké velké očekávání, a tím pádem bude člověk spokojený. Atmosféra creepy zábavního parku tomu jen přidává, hlavní postavy mi taky nijak nevadily, nebyly otravné ani ubrečené, prostě tak akorát. Dále co tady dost lidí psalo, že vrah byl nelogicky na všech místech, i když reálně tam být ani nemohl. Notak... na tohle jsem se schválně zaměřil a stalo se to jen JEDNOU, a to na konci filmu v “Pekle”. Jinak to teoreticky, pokud park znal, mohl úplně vklidu stíhat. Takže na filmu samotném moc žádné chyby nevidím, a myslím si, že o moc líp už by to nešlo udělat. Jediné mínus je, že gore tam moc zas tak nebylo, jak jsem očekával, všehovšudy vraždy brutální tam byly 2, pak už jen naháněl s nožem. Průměrný slasher, neurazí, ale ani moc nepřekvapí. Silnější nadprůměrné 3,5 / 5. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zázraky jsem od toho nečekal, takže jsem vlastně dostal to co jsem chtěl a jsem ve výsledku spokojený. Ve svém žánru slasherů patří rozhodně k těm lépe vydařeným počinům. Stylizace a atmosféra funguje. Odehrává se to v pěkném prostředí strašidelného parku a do toho maniak, který si se svými oběťmi rád hraje je taky docela fajn. Je to lepší průměr. Škoda že takový park není u nás. To bych se tam pěkně vyřádil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hororový park, ve kterém hororová zábava poměrně vázne. Nicméně nebudu režisérovi horších kvalit kazit radost, že se svým týmem zavadil o solidní produkční tým, který přehlédl určité procento nablblých scén, a místo toho soustředil celou scénu na atrakci, co se stala tahounem filmu. Plotkinovi se nepodařilo nabrat strhující tempo, ani se nevraždí ostošest, do poloviny filmu jsou k vidění nanejvýš tři zabití, ovšem procházka parkem hrůzy je osvěžující. Maskovaný kapucín má ambice provádět svoje zabíjení s vervou, brzdí ho jen nízký tvůrčí cit pro zběsilé porcování lidských těl. A tak je posléze jasné, že v gore tenhle počin konkurenci nepředčí. Nazval bych to skládankou, jenž je sestavena z podprůměrných, průměrných a nadprůměrně originálních scén. A pokud jde o odhalení identity maniaka, nelze se ubránit jistému zklamání. Realizační tým, myslím zejména scenáristy, se neholedbá výraznými počiny na hororovém poli. Samotný režisér je podepsán pod řadou snímků coby střihač, jeho režijní práce/úspěchy příliš pozitivních ohlasů nezaznamenaly. Po blouznění ve střižně u série "Paranormal Activity", kde jej přepadla myšlenka rozšířit tohle universum ještě o jeden vlastní režijní příspěvek, se nějakým zázrakem tenhle jeho kousek protlačil do kin, v nichž mimořádná poptávka na něj nečekala. Titulní hrdinka v podání Amy Forsyth je však dostatečně snaživým úkazem, takže pro ni a její partu může divák v extrémním případě fandění vyronit pár kapek z tělesných útrob navíc. 7/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama