Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 3

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (178)

jefff 

všechny recenze uživatele

Slušná hudba, skvělé kulisy, docela působivý zabiják. To jsou klady Hell Festu, kterému sráží nohy především a zejména prázdný scénář. Dobrý nápad prostě úspěch nezaručuje. Scénárista zajímavé prostředí hororového parku moc nevyužil, byť se architekti scén a trikoví pracovníci vyřídili dosyta. Škoda. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pro chytráky, co říkají, že to nebyl horor, protože se dostatečně nebáli, tak ano, byl to slasher, což je druh hororu. A jakožto klasický slasher od něj není dobré mít nějaké velké očekávání, a tím pádem bude člověk spokojený. Atmosféra creepy zábavního parku tomu jen přidává, hlavní postavy mi taky nijak nevadily, nebyly otravné ani ubrečené, prostě tak akorát. Dále co tady dost lidí psalo, že vrah byl nelogicky na všech místech, i když reálně tam být ani nemohl. Notak... na tohle jsem se schválně zaměřil a stalo se to jen JEDNOU, a to na konci filmu v “Pekle”. Jinak to teoreticky, pokud park znal, mohl úplně vklidu stíhat. Takže na filmu samotném moc žádné chyby nevidím, a myslím si, že o moc líp už by to nešlo udělat. Jediné mínus je, že gore tam moc zas tak nebylo, jak jsem očekával, všehovšudy vraždy brutální tam byly 2, pak už jen naháněl s nožem. Průměrný slasher, neurazí, ale ani moc nepřekvapí. Silnější nadprůměrné 3,5 / 5. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skupina teenagerů je slasherována při festivalu hrůzy a jelikož mezi ně patří i Lucka Vondráčková, tak je jasné, že ta trocha krve je zředěná marmeláda! Natočené už stokrát a lépe, utopené v neonech, stroboskopech, nudných postavách a omezené invenci tvůrců (i ty kostýmy a kulisy jsou použité z existujících zábavných parků a haunted houseů v Georgii). Maska vrahouna se jménem „The Other“ má jistý merch potenciál, ale tam ta snaha nějak komerčněji „vřískat“ asi i končí.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $11,107,431Tržby Celosvetovo $17,947,685▐ Nič zvláštne sa nekoná len tuctová mládežnícka vyvraždovačka, troška gore, troška naháňačiek po bludiskách v zábavnom teda pekelnom parku. Záver troška fopá. /40%/ ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je atrakcia, ktorá dokáže vydesiť aj toho najodvážnejšieho fanúšika strašidiel. Práve preto bojazlivá Natalie (Amy Forsyth) váha, či sa má tejto šialenosti zúčastniť, ale jej priatelia ju prehovoria a spolu sa vydajú do parku. Čaká na nich kopa zábavy, ale len do momentu, keď sa stanú terčom vražedného maniaka, ktorý sa priplietol medzi miestnych pracovníkov a vďaka svojmu kostýmu medzi nich perfektne zapadol. - Keď som včera pozeral A Christmas Horror Story, tak som si spomenul, že Amy Forsyth hrá v Hell Feste, tak som ho rovno išiel pozerať. Gregory Plotkin je podobne ako Christopher Landon človekom, ktorý sa u hororu uchytil vďaka komerčnému úspechu série Paranormal Activity, na ktorej sa podielal, ale jeho talent je výrazne nižší. Hell Fest samozrejme stavá hlavne na vizuálnej stránke, ktorá je bezchybná, ale dej mi prišiel tak plytký, že tie vizuály ostanú nakoniec tým jediným, na čom sa dá stavať. Poteší ešte aj herecké obsadenie s viacerými nádejnými hororovými menami a malá úloha Tonyho Todda, za ktorú som ale nesmierne vďačný, keďže ho aspoň trochu dostane na oči mainstreamovým divákom, ktorí nemajú potuchy o tom, čo je to Candyman alebo Night of the Living Dead. Kto má rád Halloween a s ním spojené oslavy, mal by tento horor oceniť, ale inak tu nenájdete nič, čo by sa nedalo nájsť inde a v ovela lepšej podobe. + Tony Todd + herečka z Torment, A Christmas Horror Story a Channel Zero + herečka z Scream a Riley ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama