Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 1

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (178)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí parku bylo fajn a skýtalo víc než jen solidní prostor pro blbnutí všeho druhu, ale film se držel při zemi. Je pravda, že rozkřáplá škeble měla něco do sebe a při scéně s okem jsem se otřásl, ale to bylo tak všechno, co by stálo za pozornost. Jinak je to jen o trdlování po parku, ve kterém se občas zjeví vrahoun v drsňácké póze. A to mě neba. 30% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Slušná hudba, skvělé kulisy, docela působivý zabiják. To jsou klady Hell Festu, kterému sráží nohy především a zejména prázdný scénář. Dobrý nápad prostě úspěch nezaručuje. Scénárista zajímavé prostředí hororového parku moc nevyužil, byť se architekti scén a trikoví pracovníci vyřídili dosyta. Škoda. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od tohoto hororu jsem čekal daleko více a bohužel mě to zklamalo. Největší problém je v tom, že chybí zapamatovatelné scény, kvalitní vrah a to nejhorší napětí. Nefungují ani lekačky jelikož tady se není leknout čeho přitom se to vyloženě nabízelo pane bože vždyť je pekelný park. Samotný vrah též moc nepředvede a kromě prvních 2 vražd (toho kluka palicí a toho druhého tou injekcí do oka) není moc co chválit. Plusové body dám ještě za poslední scénu líbí se mě, že někdo nedělá z vrahů jen vraždící charisma, ale ukazuje i jejich rodiny a příbuzné. P.s. měsíc před premiérovou nového Halloweenu se zde objevuje scéna, která kopíruje scénu z něj (ten záchod) otázka je jestli je to pocta nebo si to vymyslely sami . 40 procent jinak doporučil bych to těm co s horory začínají a nechtějí něco vyloženě krvavého jako třeba Texaský Masakr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čekat od snímku těžícího ze slasherů 80. let něco originálního či bombastického by bylo přinejmenším naivní, což ví každý žánrový fanoušek. Pravidla jsou jasně daná - zabiják, skupina mladistvých obětí a masomlejn. V podstatě jde jen o to, správně si tipnout, kdo zařve jako první a kdo eventuálně možná přežije. A jistě, všechna oblíbená klišé včetně zrcadel, záchodků, rozdělování se či nesmrtelného vraha tu jsou. Chybí jen blondýna.... Bohužel, právě očekávaný masomlejn se nekoná, vyjma dvou vcelku podařených mordů, jakých ale najdeme více i v historických řežbách. Přidanou hodnotou je tedy festival. Ano, tam bych se s chutí podíval, ten by za to stál. Atmosféra filmu se mi zpětně dost špatně posuzuje, jelikož kino plné puberťáků se smálo téměř nepřetržitě, často ale nikoliv filmu, byť místy úsměvný rozhodně byl. Jako skupinovou zábavu do kina lze doporučit i opravdovým fanouškům. Jinak snímek patří spíše jen na DVD. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ako hovoria naši bratia. Gore mohlo byť kľudne viac, ale čo je, je lahôdkové a hlavne poctivá ručná maskérska prácička, naháňačiek a napätia tiež mohlo byť kľudne viac, ale čo tu je, je solídne. Z filmu cítiť lásku k 80s slasherom, nie je to žiadna sterilná splácanina, halloweenska atmosféra a atmosféra strašidelného parku poteší vždy a tiež ma potešilo, že killerove motívy len naznačili a netlačili to do diváka polopatisticky. Jednu hviezdičku si ešte nechám v zásobe, ale som všetkými piatimi za pokračovanie, alebo za ďalšie slashery, naštartované úspechom slušného Hellfestu. Dúfajme. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama