Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je moja srdcova zalezitost,milujem ho a mam ho aj v notebooku,videl som ho uz najmenej 100 krat,vyvolava vo mne nieco,co sa neda opisat,krasne pocity,slzy smutku no aj stastia,lebo vtedy som v inom svete,mimo reality a je mi uzasne,srdce plesa radostou,Jennifer Lopez je viac spevacka,no lubi sa mi aj ako herecka a James Caviezel bol bozsky,zahral to perfektne,uveril som mu,keby som mohol,tak tomuto filmu dam aj milion hviezdiciek...:-) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, ano - mám relativní slabost pro J-Lo a tak asi tento film,který většině hodnotitelů připadá podprůměrný, hodnotím jako čistý průměr - mě to náhodou docela bavilo a navíc tu svůj klasický, skromný herecký standard předváděl i James Caviezel...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Film plynoucí pomalým rozvážným tempem s postupným rozkrýváním zápletky. Jedná se o psychologické drama s námětem domácího násilí a hledání nového začátku po prožité rodinné tragédii. Konečně film bez bláznivých a „efektních“ střihů. Konečně film, kde jsou do jednotlivých rolí obsazeni typově odlišní herci a nelze si je vzájemně plést. Kdo čekal nějakou bezduchou střílečku plnou nadbytečného násili, bude asi zklamán. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož si před filmem nečtu obsah, tak sjem asi do půlky čekal, kdy se hlavní mužská postava začne chovat jako psycho a půjde J.Lo po krku a možná í díky tomu jsem se udržoval v naprosto zbytečným napětí, které znajíc obsah filmu by se zřejmě nedostavilo, ale neva alespoň jsem si film užil. Pokud jde o herecký výkony tak ja se prostě musím J.Lo smát, jako určitě je to fešanda a umí tančit, ale ty její kukuč co v tom filmu dělala, tu kukuč ale smutnej medvídek pů, tu kukuč ala vysmátá včelka mája a vůbec nejlepší byl kukuč "jsem důležitější než Václav Klaus a Miloš Zeman dohramady, tak to nebylo hraní, ale , no prostě to je naše milá prdelatá J.Lo. Bohužel jak jsem zjistil, že film jeda hlavně na romantickou vlnu mé zaujetí a nadšení z filmu velmi rychle vyprchávalo. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama