Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policistka Sharon Pogue (Jennifer Lopez) při jednom zásahu u smrtelné autonehody zachrání život mladému muži. O rok později, aniž by si ona či on uvědomovali, že se již setkali, se potkají znovu, a tentokrát on (Jim Caviezel) zachrání život jí. Je to všechno jen dílem náhody nebo zaúřadoval osud? .. Škoda první pěti minut, protože celou záhadu divákovi autoři prozradí předem, a pak jsou oba ústřední hrdinové tak trochu za blbce, že si ani jeden z nich ono setkání nepamatuje. Takže chudák divák jen čeká, kdy konečně procitnou, vzpomenou si, vezmou se a budou spolu šťastně žít až do konce života :) Takhle jednoduché to ale není - to by asi na celý film nestačilo, tak pro jistotu ještě ona řeší problémy se svojí rodinou (asi hlavně proto, aby se mohla jemu sem tam vyplakat na rameni). Spíše než příběh mne ale zaujaly herecké výkony - ač většina zpěvaček ve filmu působí tragicky, tak J'Lo to prostě sluší, a s Jimem Caviezelem tvoří docela příjemnou dvojici... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jelikož si před filmem nečtu obsah, tak sjem asi do půlky čekal, kdy se hlavní mužská postava začne chovat jako psycho a půjde J.Lo po krku a možná í díky tomu jsem se udržoval v naprosto zbytečným napětí, které znajíc obsah filmu by se zřejmě nedostavilo, ale neva alespoň jsem si film užil. Pokud jde o herecký výkony tak ja se prostě musím J.Lo smát, jako určitě je to fešanda a umí tančit, ale ty její kukuč co v tom filmu dělala, tu kukuč ale smutnej medvídek pů, tu kukuč ala vysmátá včelka mája a vůbec nejlepší byl kukuč "jsem důležitější než Václav Klaus a Miloš Zeman dohramady, tak to nebylo hraní, ale , no prostě to je naše milá prdelatá J.Lo. Bohužel jak jsem zjistil, že film jeda hlavně na romantickou vlnu mé zaujetí a nadšení z filmu velmi rychle vyprchávalo. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že film posúva dopredu len James Caviezel. Lebo som toľkokrát čumel, či tento film tvorcovia myslia vážne, pretože dialógy úplne neprehliadnuteľne šuštia papierom. Papierom nepríliš schopného scenáristu, patrilo by sa dodať. Najväčšou chybou ale rovnako je skutočnosť, že hoci nás tvorcovia nechávajú nakuknúť nielen do minulosti Catcha, ale tiež do rodinných problémov Sharon, tak mi to rovnako pripadá, že sa za celý film nič nestane, film skrátka celých 97 minút akurát prešľapuje na mieste. ()

Muff 

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůzoucí. J.Lo, jedna z mých nejneoblíbenějších (ne)hereček předvádí opravdu neuvěřitelné přelivy mezi tvrďačkou a skutečně romantickou a citlivou duší. Celý děj je zřejmý po prvních asi 5 minutách a to tajemno, na které si celý film hraje, je jen uměle vytvořená mlha, aby ho vůbec bylo čím naplnit. No a o konci raději pomlčím. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Velmi slabě průměrný, spíš podprůměrný, velmi snadno zapomenutelný film, který sice vyloženě neurazí, ale ani ničím nenadchne. Co mě rozhodně nenadchlo, byl tupý výraz Jamese Caviezela, který mi silně připomínal hodně podobný tupý výraz Steva Carella. Aspoň že na tu JLo se v r. 2001 dalo jakž takž koukat. Ovšem dějově je to dost o hovně prakticky od začátku do konce. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno