Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (137)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno že záporák nie je taký výrazný ako Pablo a Cali Cartel. Ale inak je Mexico akčnejšie a krvavejšie. Celá séria a projekt je pre mňa chuťovkou. Mám rád tému drogových vojen. Mám rád tú hru kartelov, ktorým nie je nič sväté proti byrokracií ktorá zastupuje spravodlivosť. Mexico som zhltol a užíval si každý diel s rovnakou intenzitou a radosťou ako prvé tri série zasadené v Kolumbií. Jedna z najlepších vecí akú Netflix vytvoril. To že Peňa a Luna sú najslabšie články kompenzuje každý iný herec a postava, ktorá sa v seriály objaví. Dýcha to precíznosťou. Neviem sa dočkať druhej série. 1. séria - 100% Druhá séria je minimálne rovnako dobrá ako prvá. Som veľmi šťastný, že sa tento seriál dostal na úroveň kvalitnej konverzačky s niekoľkými chuťovými prestrelkami. Tvorcovia sú si istejší a herecky je to na úrovni. Prerod Diega Lunu je tu zobrazený bez najmenších príkras. Najviac poteší, že aj napriek tomu, že držíme palce DEA tak rovnako držíme palce aj jemu, aby to všetko ustál. Množstvo postáv z pôvodných Narcos sú čerešničkou na torte. A prísľub tretej série, ktorá by mala byť tým, čo pre pôvodný Narcos bol Cali carter má až zimomriavkový efekt. Scoot McNairy kupodivu vo svojej úlohe uveriteľný a s množstvom silných miest. Santaolalla skvelý a Andrés Baiz ako režisér je zase stávka na istotu. Som nadšený a teším sa na to čo bude ďalej. 2 séria - 90% ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Charakter Félixe dle mého nedosahuje takové "síly" jako byli Pablito či gentlemani z Cali v původních 3 sériích Narcos. Nicméně musím říct, že jsem celou mexickou sérii sjela téměř jedním dechem a jedná se o skvělou podívanou, především v druhé půli, to jsem místy až nedýchala, někde i slzička ukápla. Srdovkou byl díl S01E05, no koukněte sami. Seriál o chamtivosti, moci, síle, jednotě, zradě, korupci; velmi silné 4 hvězdičky! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jelikož jsem původně čekal,že Mexické Narcos naváže tam,kde skončila třetí řada celkem dlouho mi trvalo,než sem si na tohle nové prostředí zvyknul.Pořád to sice bylo docela brutální s neodolatelným retro lookem,ale v prvních několika dílech to byla zároveň i nuda,což bylo po předchozí smršti zklamání.Naštěstí se ale poté všechno rozjede a svým starším bratrům tak poměrně zdatně konkuruje.Sice mi ke konci nebylo všechno úplně jasné,ale jsem rád že bude další řada,která bude doufám ještě lepší...80% ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Ústí není Praha a Felix Gallardo není Pablo Escobar, ale právě jeho úspornější herecké pojetí báječně zapadlo do příběhu z raných časů mexické drogové mafie, kdy se v hlavě pár vidláků z venkova zrodil nápad na lepší organizaci a systemizaci pašování marihuany do USA. Právě tehdy začal příběh El Padrina, prvního skutečného drogového krále Mexika. Narcos: Mexico popisuje časy, kdy ještě kartel výrazně závisel na ochraně policie a libovůli politiků, a Gallardo i proto manévruje v hodně vymezených mantinelech. Jeho postava sice nemá onen nenapodobitelný smysl pro vyšinutou teatrálnost, jíž disponuje Pablo "Puta de madre!" Escobar, ale jistá civilnost a zdrženlivost k němu výtečně pasuje. Neliboval si v okázalých gestech jako jeho kolumbijský protějšek, ale pozvolna, nenápadně a trpělivě budoval vlastní impérium. Impérium, které položilo základy ke vzniku obřích a mocných drogových kartelů, které dnes vládnou Mexiku. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to slabší a to hodně, málo záběru, málo akce a hlavně hercům na kloub trošku trvá než se člověk dostane. Příběhově to je sice zajímavé ale strašně pomalým tempem se to ubírá, ono jsem zvědavý na druhou sérii a věřím že dotáhne tohle do konce a bude to mnohem lepší. Předchůdce byla jiná káva jako tohle ale tady je to přeci jen start, konec sice nabíral trošku lepší tempo ale přesto slabší. Spokojenost je vysoká ale má to hodně much a proto doufám že druhá série to celé napraví. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Carlos Muñoz Porta, který pracoval v produkci seriálu a vyhledával vhodná a zajímavá místa na natáčení, byl 15. září 2017 nalezen zavražděný. Jeho mrtvola, provrtaná několika střelami, ležela v autě odstaveném na prašné cestě nedaleko mexického města Temascalapa. Nebylo vyloučeno, že vražda má nějakou spojitost s místními drogovými gangy. (rublik05)
  • V epizodě zazní píseň „Contigo En La Distancia“ od Cheo Feliciano a po ní následuje „No Me Hables De Ese Amor“ od Maria Alma. Při zatčení Félixe hraje „Tonada De Luna Llena“ od Simóna Díaze. Při rozdělování plaz hraje „Cielo Rojo“ od Davida Zaizara. (Duoscop)
  • Na oslavě hraje „Smalltown Boy“ od Bronski Beat. Když schází Félix (Diego Luna) po schodech, tak hraje „Edge Of Seventeen“ od Stevie Nicks. (Duoscop)

Reklama

Reklama